reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

My od razu zgodnie stwierdziliśmy, że imiona będą po naszych rodzcach: jeśli chłopiec, to Piotr Bogusław, jeśli dziewczynka - Marta Małgorzata.

reklama
a my zmieniamy zdanie co 5 minut, aktualnie jesteśmy na etapie Hani (i to już raczej zostanie, jeśli na świat przyjdzie dziewczynka) i Kajetana (tu mogą jeszcze nastąpić zmiany):-p

O, Kajetan też mi się podoba:) W skrócie Kajtek? Pewnie mojemu M nie będzie się podobał. Zauważyłam że znacznie fajniejsze są imiona dla dziewczynek

U nas synek Jakub Mieczysław - wiem, wiem, że na Kubusiów jest wielki urodzaj, ale nic mnie to nie obchodzi :-) (Mieczysław po dziadku ze strony męża ;-)), córeczka Amelia Maria (Maria po prababci, a mojej ukochanej babci).

reklama
Do góry