reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych maluszków.

My nie planowaliśmy dwóch imion ale jak mąż poszedł do urzędu rejestrować córkę to dał jaj drugie imię po mamie, czyli moje :)
Słodko, prawda? :-)

reklama
Oj ja bym sie na mojego wkurzyla. Wujek tak zrobil miala byc Magda tak ustalili a ostatecznie wpisal Maria. Ale i tak wszyscy zawsze na kuzynke Magda mowili i mowia ale jakby nie bylo to nie jest fajne.

Leoś śliczne! U nas miał być Kacper, ale szwagierki syn tak ma na imię wiec stwierdziliśmy że to bez sensu, więc zostajemy przy Ksawerym :)

U nas tez dalej jest Piotrek i Kazik heh mi sie Kazimierz nie podoba ale jak mój mąż tak gada ciagle do brzucha to i ja zaczelam... ciekawe po porodzie jak to będzie. Jeszcze do tego Kazimierz i Piotr to tak zupelnie z innej parafii.

A my mamy dylemat z drugim imieniem, najpierw podobalo mi sie Sebastian Ksawery, a niedawno wpadlismy na pomysl Sebastian Kazimierz :)
grunt, ze na 1 - to na bank Sebastian

Mojemu Kaziu sie podoba ale cieżko to wymówić po ang ale była by pompa jakbym dała tak na imię familia by chyba umarła z wrażenia Cheetah moj tylko najstarszy ma dwa ja ledwo jedno wymyślam cieżko z drugim by było :)

reklama
Do góry