reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
dokladnie owIrene :)
U nas imie wybrane juz Pola, ale ostatnio kilka dni mi po glowie chodzi Vanessa i od nowa zaczynam dylemat, jakie imie :shocked2: to drugie bardziej pasuje do nazwiska jak sie je wymawia po ang. Juz sama zglupialam.

A ja dowiedzialam się, ze bede miała Nikodema. Normalnie wyśniłam sobie synusia :)))

Wama- imie Pola jest super!! Tez miałam taka opcję imienia dla dziewczyni:)

fajnie wam ze sobie mozecie potwierdzac plec co miesiac. Ja dopiero przy porodzie sie dowiem czy sie nikt nie pomylil. Trzymam kciuki zeby nic sie nie pozmienialo, a tym mamusiom co jeszcze nei wiedza, zeby dzidziusie nie byly niesmiale i pokazaly co maja a czego im brakuje pomiedzy nozkami :tak:

Ja dziś idę do innego lekarza bo mój akurat ma urlop i wybłagam o USG (mój gin mnie już 2 razy odesłał z kwitkiem mówiąc, że o płci dziecka dowiem się po porodzie):-(

dokladnie owIrene :)
U nas imie wybrane juz Pola, ale ostatnio kilka dni mi po glowie chodzi Vanessa i od nowa zaczynam dylemat, jakie imie :shocked2: to drugie bardziej pasuje do nazwiska jak sie je wymawia po ang. Juz sama zglupialam.
Też jestem za Polą :tak:. Vanessa mi się niezbyt podoba w polskich realiach, ale w Stanach może być całkiem ok :confused2:

A ja dowiedzialam się, ze bede miała Nikodema. Normalnie wyśniłam sobie synusia :)))

Wama- imie Pola jest super!! Tez miałam taka opcję imienia dla dziewczyni:)

Marciaa gratuluje synka Nikodema, imie swietne.

Dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi, chyba zrobie glosowanie w rodzinie. Za Vanessa jestem dlatego, ze duzo bardziej pasuje do nazwiska i nie znam nawet jednej osoby o tym imieniu. Pola nieciekawie pasuje do nazwiska (chociaz mam nadzieje ze mloda kiedys wyjdzie za maz hehe) i znam kilka osob o tym imieniu, ale to zawsze bylo moje wymazone :-p

reklama
Jak ja wam zazdroszczę tej wiedzy!Te moje połówkowe ciągle przekładane a już 23 tydzień kończę..masakra.Jedno co mnie pociesza to to,że może do usg bobas będzie już na tyle duży,że bez wstydu pokaże co ma między nóziami:-D

Do góry