reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
zatem zasilimy Śląsk Antosiami :-D

na to wygląda:-):-):-)

U mnie coreczka miala byc Kalinką.A dla chlopca samo tak jakos wyszlo ,ze Antoś w glowie mialam wiele imion.Ale jak dowiedzialam sie ,ze bedzie siusiak to od razu meżowie powiedzialam będzie Antoś.A on przytaknął więc tak zostało.Nie bylo jakieś dyskusji czy zastanawiania.

Jak wybieraliśmy imionka to przy dziewczynce od razu oboje przystaliśmy na Sandrę ale z chłopaczkiem mieliśmy problem- Wiktor, Ksawery, Marcel i los za nas wybrał bo będzie córcia więc mamy imię gotowe:-)!!!

M odpuscil - powiedzial ze sie zgadza na Zosie :sorry:, tak wiec tryzmajcie kciuki zeby byal jednak dziewcyznka, to przynajmnej nie bedziemy sie jzu klocic o imie :-D:-D:-D
Dowiem sie w piatek.

U mnie natomiast, jeśli dziewczynka to-Ania....a chłopczyk??hmmm Tymoteusz, Mikołaj, Mateusz, ...nie mam pojęcia.
Mam nadzieję, że jutro lekarz mi powie czy będzie Ania czy może nadal mam główkować nad męskim imieniem! :-D

reklama
fajnie wam ze sobie mozecie potwierdzac plec co miesiac. Ja dopiero przy porodzie sie dowiem czy sie nikt nie pomylil. Trzymam kciuki zeby nic sie nie pozmienialo, a tym mamusiom co jeszcze nei wiedza, zeby dzidziusie nie byly niesmiale i pokazaly co maja a czego im brakuje pomiedzy nozkami :tak:

Do góry