reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Ja na reszcie dogadałam się z moim Ł.
W demokratycznych wyborach wybraliśmy imię dla chłopca:Błażej lub Mikołaj.
Nie mam pojęcia które wybierzemy ,może poczekamy aż zobaczymy zobaczymy malutkiego:-)

reklama
mnie ostatnio naszło na imię Ola... ale czuje ze to bedzie chłopczyk. W środę sie może dowiemy. a dla chłopczyka mi sie prawie każde pospolite imie podoba czyli piotrus paweł, michałek, maciuś, mateuszek... jej ale to jest trudna decyzja... :-p:-p:-p

My mieliśmy straszny problem z dogadaniem się. Dla chłopca miałbyć Krzysztof, ale poem mężowi się odwidziało i zaczął z tym popularnym Kubusiem
Ja zawsze chciałam dla córki Lara, ale podobno udziwnione i w ogóle, a on Julka i Julka (znów zbyt popularne) W końcu jak się kazało że dziewczynka, to żartem rzuciliśmy, że dostanie po rodzicach Daria Anna (mój jest Darek). Dziadkowie podchwycilii nam się w końcu spodobało ;)

Wama to twoj maly ma na imie Patryk czy Patrick po angielsku.Pytam bo mojemu G to imie sie podoba tylko ja chyba jakby co to dalabym Patryk po Polsku bo ja troszke zbuntowana na imiona amerykanskie jestem.
Ale jednak tez szukam imienia takiego zeby pogodzic oba kraje.W koncu to bedzie tez jego kraj.

Renatka on ma na imie Patrick. Nie mam zadnych problemow jak podaje jego imie i nic nie musze przeliterowywac. U nas opcja byla jeszcze Daniel, bo to sie pisze w kazdym jez. tak samo.

U nas miał byc AntoŚ.. ale okazało się ostatnio na usg , że będzie dziewczynka:)
Toczyliśmy boje między trzema imionami: Gabrysia, Martynka i Laura
Wkoncu nasza 2,5 letnia coreczka Amelia , powiedziała ze chce zeby jej siostrzyczka nazywała się Laurka :) no i tak juz chyba zostanie :-):-):-)

reklama
Do góry