reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Dziewczyny lokator mojego brzuszka to maleńki Patryk :)) Jak Seba usłyszł, że to chłopiec to aż mu się łezka w oku zakręcioła :-).

reklama
Ula21 Gratulacje synka, piekne imie ;-)

Imcia81 gratulacje synka a imie juz wybrane?

To chlopcy zdecydowanie prowadza.:-)

Wama niestety z imieniem dla chłopca nie możemy się dogadać, no ale tak to już bywa gdy trzeba wybrać imię które nie będzie brzmiało dziwnie w żadnym z trzech krajów z którymi nasze dziecko będzie związane ;-)

Ula ,Imcia,Kejcik witajcie wsrod chlopczykowych mam.Jednak przewaga chlopcow rosnie.

Agus27 gratulacje dziewczynki.

No wlasnie z tymi imionami dla chlopcow ja tez mam problem
Ja chce Antoni a moj maz Kacper.A mial byc Maksymilian tylko tesciowa powiedziala ze pies szwagierki ma na imie Max i moj zrezygnowal.Chodz dzieciakom bardzo to sie imie podoba.

reklama
Wama niestety z imieniem dla chłopca nie możemy się dogadać, no ale tak to już bywa gdy trzeba wybrać imię które nie będzie brzmiało dziwnie w żadnym z trzech krajów z którymi nasze dziecko będzie związane ;-)

Doskonale to rozumiem, bo tez wybieralismy imie "miedzynarodowe" i dlatego wybor byl Patrick. Z wczesniejszych wyborow byl jeszcze Daniel (pisownia jest taka sama w kazdym kraju praktycznie) Lukasz i Kacper i chyba jeszcze jakies ale juz nie pamietam. Teraz bedzie Pola, chociaz i tak pewnie wszyscy ze sluchu beda pisac Paula. Powodzenia w wyborze, czasami jak sie maluszek urodzi i sie go widzi po raz pierwszy to imie samo do nas przyjdzie.

Do góry