reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Dziewczyny lokator mojego brzuszka to maleńki Patryk :)) Jak Seba usłyszł, że to chłopiec to aż mu się łezka w oku zakręcioła :-).

reklama
Ula21 Gratulacje synka, piekne imie ;-)

Imcia81 gratulacje synka a imie juz wybrane?

To chlopcy zdecydowanie prowadza.:-)

Wama niestety z imieniem dla chłopca nie możemy się dogadać, no ale tak to już bywa gdy trzeba wybrać imię które nie będzie brzmiało dziwnie w żadnym z trzech krajów z którymi nasze dziecko będzie związane ;-)

Ula ,Imcia,Kejcik witajcie wsrod chlopczykowych mam.Jednak przewaga chlopcow rosnie.

Agus27 gratulacje dziewczynki.

No wlasnie z tymi imionami dla chlopcow ja tez mam problem
Ja chce Antoni a moj maz Kacper.A mial byc Maksymilian tylko tesciowa powiedziala ze pies szwagierki ma na imie Max i moj zrezygnowal.Chodz dzieciakom bardzo to sie imie podoba.

reklama
Wama niestety z imieniem dla chłopca nie możemy się dogadać, no ale tak to już bywa gdy trzeba wybrać imię które nie będzie brzmiało dziwnie w żadnym z trzech krajów z którymi nasze dziecko będzie związane ;-)

Doskonale to rozumiem, bo tez wybieralismy imie "miedzynarodowe" i dlatego wybor byl Patrick. Z wczesniejszych wyborow byl jeszcze Daniel (pisownia jest taka sama w kazdym kraju praktycznie) Lukasz i Kacper i chyba jeszcze jakies ale juz nie pamietam. Teraz bedzie Pola, chociaz i tak pewnie wszyscy ze sluchu beda pisac Paula. Powodzenia w wyborze, czasami jak sie maluszek urodzi i sie go widzi po raz pierwszy to imie samo do nas przyjdzie.

Do góry