reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
Ja nie wierzę w te "kulinarne" przesądy.
Ja jakoś od zawsze wiedziałam, że córkę będę miała... a WSZYSCY jak na złość przepowiadają chłopaka. Tylko trzyletnia córeczka koleżanki- Maja, obstawiła dziewczynkę.
I wiecie co? gdybym przyjmowała zakłady to Maja by dużo kasy wygrała :laugh2:

Ja nie mam żadnych przeczuć odnośnie płci. Jedni mi mówią, że będzie chłopiec inni, że dziewczynka... W snach zawsze mam chłopczyka natomiast mojemu M zawsze śni się dziewczynka - zobaczymy, które z nas miewa prorocze sny :-D

witam :-) z tymi imionami jest problem..... dla dziewczynki wybralam Maja a dla chłopca..??? nie mam pojecia, z wszystkich imion albo ktos znajomy juz ma albo mi sie zle kojarzy :-( wymyslamy juz rozne ale nie chce dac jakiegos dziwacznego Nie chce znac płci bo bede sie zamartwiala Najwyżej zostanie Piotruś po tatusiu :-)

Mój M tez ma na imię Piotr:tak::-D
My dla chłopca to mamy Tomuś, Tomaszek, Tomek;-) A dla dziewczynki to cały czas się zastanawiamy.. pierwsza myśl, która nam sie spodobała od razu to Ania, Anna..tak ładnie brzmi;-) Ale jakoś nam sie wydaje, że urodzi się Tomaszek:-D

Mnie dzisiaj ginekolog zapewniła, że na 100% bedzie to dziewczynka:) no wiec będziemy mieli Kalinke:)

p.s. mój 5 letni brzdac ma na imię Juliusz i szalenie lubie to imie:) poza tym Jan, Antek..też sa swietne!

reklama
Do góry