reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

ionka dzięki ;-) zostawiam sobie nieco nadziei na małą Księżniczkę
Zostaw sobie tej nadziei i to nawet sporo. Moja mama w pierwszej ciąży jadła kwaśne - fakt mam brata. W drugiej ciąży jadła TYLKO słodkie :tak: No to myśleli że dziewczynka :-) No, przesądy się nie sprawdziły - to był mój drugi brat :-)
Za trzecim razem nie mieli wielkiego pola do popisu bo nie miała żadnych zachcianek :no: No i tak pojawiłam się JA:-D:-D
Najważniejsze żeby maluszek był zdrowy :tak::tak:

reklama
Witam:)
No ja sama jestem więc sama podejmuję decyzję chociaż cała rodzina głosuje każdy rzuca imionami :p
Mnie się widzi dla chłopca: Jasiek, Krzyś, Antoś, i nie wiem czemu podoba mi się Ziemowit(Ziemek) ale wiem że dzieciaczek może być zły za to imie ;P
Dla dziewuszki: Antosia :) Maja
A cała rodzinka mówi różnie: Juliusz, Jasiek, Warcisław, Antoś, Maurycy, Filip\
A dla dziewczynki to szczerze mówiąc wszystkie imiona już słyszałam. Ale każdy jest przekonany że mam chłopca więc dla chłopaka szukają imienia ;P
A tak na marginesie to Jan- Jasiek to mój przyjaciel. Jest wspaniałym człowiekiem i dlatego te imie. Biore pod uwagę najbardziej Jaś i Antoś
A dziewczynka jeśli już to na 100% będzie Antosia :p
A wy jak myślicie Jan czy Antonii?

moj synek bedzie Antoś :-) i mi sie sobiscie bardziej antos podoba niz jas... i tez tak mam ze jak imie mi sie kojarzy z kims przyjemnym to bym dala tak na imie tylko akurat antosia nie znam zadnego ale maz sie uparl ja bym chciala mikolaja wiec bedzi eu nas mial dwa imiona antoni mikolaj ;-) a napewno bym nie dala na imie dziecku tak jak mi sie kojarzy z kjakas zla czy glupia ze sie tak wyraze osoba :-)

Ja mam juz dwóch facetów i bardzo,bardz bym chciała teraz córunie:tak::tak::tak::tak::tak: Ja wierzę tylko w jeden przesąd,który mi się sprawdził-jak chodziłam w pierwszej ciąży to moja znajoma mówiła abym bardzo wsłuchiwała się w pierwsze ruchy.Lewa strona to chłopiec,prawa to dziewczynka.Jak do tej pory mi się sprawdzwło,zobaczymy jak będzie tym razem-usg na początku listopada.

Ja czuję, że facet we mnie dojrzewa :D

Natomiast mój Miły twierdzi, iż kobietkę będziemy mieć:)

Zobaczymy zatem czyja intuicja w tym przypadku się sprawdzi hehhe :-)

O, to ja pierwsze ruchy poczułam po lewej stronie, czyli na chłopca. A moja gin powiedziała że chyba bedzie dziewczynka. Ale ja jakoś mam przeczucie że będzie chłopiec, chociaż ostatnio juz dwa razy śniło mi się że będzie dziewczynka:)

A ja byłam w czwartek na usg i co zobaczyłam siusiaka:-D:-):tak: haha Wszyscy mi mówili że bedzie chłopiec i jest chociaż może to jednak żle widziałyśmy i bedzie dziewuszka:eek: zobaczymy za 3 tyg czy sie cos zmieniło:tak:

reklama
Do góry