reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Agniesiak85- ja tez dowiem sie dopiero za miesiąc, chociaż po cichu liczylam ze dzisiaj juz będę wiedziala.Mój lekarz dziaiaj jedynie szybko przelecial po brzuchu zeby sprawdzic macicę i czy serduszko bije i powiedzial ze połówkowe za miesiąć. Ale czy to nie za późno-to będzie ostatni dzień 22 tygodnia.Hmmm. I dodał, że 4D zrobi mi w 30 tc. Pierwszy raz slyszę zeby 4d wykonywac dopiero w 30 tc.

Aha-jak wklejacie stopki? Bo ja ni cholery nie wiem jak "zainstalowac" na tym forum swój suwaczek

reklama
Agniesiak85- ja tez dowiem sie dopiero za miesiąc, chociaż po cichu liczylam ze dzisiaj juz będę wiedziala.Mój lekarz dziaiaj jedynie szybko przelecial po brzuchu zeby sprawdzic macicę i czy serduszko bije i powiedzial ze połówkowe za miesiąć. Ale czy to nie za późno-to będzie ostatni dzień 22 tygodnia.Hmmm. I dodał, że 4D zrobi mi w 30 tc. Pierwszy raz slyszę zeby 4d wykonywac dopiero w 30 tc.

Aha-jak wklejacie stopki? Bo ja ni cholery nie wiem jak "zainstalowac" na tym forum swój suwaczek

Ewcia, a do jakiego lekarza chodzisz?? bo widzę, że jesteś z Białegostoku? :-)

ja mam nieco dość spekulacji rodzinnych na temat płci naszego Maleństwa, to znaczy żadnych spekulacji, oczekiwania są jednoznaczne: chłopak i już :eek:
normalnie jednogłośnie :-(
te takie ludowe wierzenia typu "jesz kwaśne-urodzisz chłopaka", w które nie za bardzo wierzę - też wskazują na chłopaka :eek:
moja koleżanka się śmieje, że u jej cioci na wsi się mówi: "nieważne jaka płeć, aby chłopak zdrowy był" :-D:-D
tak właśnie mam z rodziną :eek:

jak mój tato ostatnio mówił do mojego brzuszka: "wnuczek", to mu odpowiedziałam, jak się urodzi dziewczynka, to będę jej pozwalać mówić do dziadka "babciu" bo ją nazywał "wnuczkiem" :-D:-D

a jak się okaże mała Księżniczka, to na przekór wszystkim będziemy się cieszyć z Darkiem strasznie :-)
ale już chciałabym wiedzieć kto tam się kryje w brzuszku: Zosia czy Stasiu?

A mnie jeszcze dzieli niecale 14 godzin i, mam nadzieje, ze odkryjemy co brzuszek kryje w sobie.
Bardzo mi na tym zalezy, bo "ustawowo":-) to moje 2 i zarazem ostatnie USG:-(

reklama
U mnie o dziwo nastawili się na Dagusię...a ja pomimo,że od lat marzyłam o córci to na przekór im,teraz czuję,że to Natek będzie.M do brzucha szepcze MOJA CÓRECZKA..a ja do niego mówię..SYNUŚ BĘDZIE:tak:
Zastanawiam się jak nie które pary mogą wytrzymać do końca ciąży w niewiedzy?? Mnie za bardzo korci:-)
Tak czy inaczej niespodzianka będzie.

Do góry