reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Jak pisałam wcześniej - nie mam przeczucia.. Ale w głębi duszy chciałabym dziewczynkę:tak::tak: Dwa razy mi się śniło, że urodziłam dziewczynkę i mojej przykjaciólce też się śniło, że urodziłam Julkę (chociaż nie wybraliśmy jeszcze imienia dla dziewczynki;-)) Planuję dwójkę dzieci, albo więcej jeśli Bozia zechce;-) i chciałabym, żeby w tej gromadce była dziewczynka:tak:

reklama
A i mi wszyscy dookoła (babcia, szwagier, siostra, ciotka) mówią, że będzie chłopak. Tylko moja mama mówi, że będzie dziewuszka:cool2:

Ostatnia edycja:
Spróbuj wytrzymac, moim zdaniem w pierwszej ciąży to jest super niespodzianka! Ja tak zrobiłam :happy: W drugiej ciązy bardziej świerzbi, żeby sie dowiedzieć ;-)

no właśnie tak myślę... :-) ale mój M. kategorycznie CHCE wiedzieć i juz teraz mówi, że będzie tak super, kiedy ja będę w niewiedzy, a on bedzie znał płeć ;-)
z tym że jeśli on będzie wiedział, to ja też! ;-) nie ma mowy, żeby wiedział lepiej, co mi się w brzuszku dzieje :-p

hehe nie no nie wyobrazam sobei zeby moj m wiedzial a ja nie :no::-)nigdy !!;-):-)

fallenangel no dokladnie zawsze mozna 3 podejscie zrobic haha :-D tylko jak ja mowie ze jeszcze ze dwa razy chce byc pozniej w ciazy to moj mowi ze gora tylko raz i ze to dopiero za 5 lat haha :-) wierze ze sie uda za rok blizniaki :-pm ktore mialybyc teraz... ;-)

1) mi sie snily 3 x dziewuszki
2) z testu wyszlo 75 % dziewuszka
3) bardzo bym chciala dziewuszke
4) raz jem slodkie raz kwasne ale chyba czesciej kwasne

a i tak mam przeczucie ze będzie maly mężczyzna :-D

reklama
Moja mama i mąż twierdzą,że będzie córcia,sama zawsze marzyłam o dziewczynce bo nawet siostry nie mam tylko 4 braci:)...ALE podświadomie czuję,że pod sercem mam synka.Co do zachciewajek...najbardziej ciągnie mnie na słodkie i owoce...ale korniszonka i śledzie w oleju dzisiaj też jadłam..mieszanka niezła:)

Do góry