reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

reklama
mój też taki jest.. ale znalazłam patent.. kilka dni odpoczynku.. i w super miłej sytuacji, czy to śmiejemy się, czy rozmawiamy.. czy on coś ode mnie chcęęęęęęęę to ja maślane oczka i dawaj..plan wchodzi w życię hahahha

mój też taki jest.. ale znalazłam patent.. kilka dni odpoczynku.. i w super miłej sytuacji, czy to śmiejemy się, czy rozmawiamy.. czy on coś ode mnie chcęęęęęęęę to ja maślane oczka i dawaj..plan wchodzi w życię hahahha

dobry pomysł:) Może uda nam się wyjechać na majowy weekend to wtedy zadziałam:)

maggie, ja cały czas mówiłam Tosia i tak się zwracałam do brzucha, że mimo że był na nie to się tak osłuchał, że teraz tylko Tosia wchodziłaby w grę. Także może mów cały czas jak mówisz o dziecku Lenka i może też u Ciebie zadziała ;-)

my z mężem, jeśli byłąby druga dziewczynka też chcieliśmy Lenkę, ale siostra cioteczna rodzi dwa miesiące wcześniej i też chce tak dać na imię, więc musiały pojawić się inne pomysły. Padło na Sarę. Mi podoba się jeszcze Nadia i Nikola.

Z chłopcem trochę ciężej, na razie nie możemy się zdecydować. Moje typy to:
Marcel, Nikodem, Mateusz, Kryspin
A zostanie chyba Mikołaj, zobaczymy.

A u mnie wczoraj pojawiły się kolejne imiona!!! Tzn nie u mnie tylko u mojego M..

Nikola, Natasza, Mia.
A rano stwierdził,że może damy Magdalena - on będzie mówił Magda a ja Lena... I jak tu się nie wściekać!!

A u mnie wczoraj pojawiły się kolejne imiona!!! Tzn nie u mnie tylko u mojego M..

Nikola, Natasza, Mia.
A rano stwierdził,że może damy Magdalena - on będzie mówił Magda a ja Lena... I jak tu się nie wściekać!!

Magdalena dobry pomysł:-) Sama się zastanawiałam nad Lenką, Magdą właśnie. Bardzo podoba mi się Natasza, Mia też ładne:-) Ma Twój chłop gust:-D

reklama
Do góry