reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

a u mnie dzisiaj rano był znowu bój o Lenkę:( Zamorduje tego mojego chłopa kiedyś!!!! Powiedział,że już lepsza Milena... Ale zawsze można mówić do niej Lenka,prawda?

reklama
Nawet nie wiesz jak się cieszę, bo należysz do nielicznych :-D:-D
wszyscy robią oczy.. a to zwykłe polskie imię pochodzące od Mateusza.. tylko bardzo rzadkie :-)

Muszę się z nim osłuchać bo troszkę się już przyzwyczaiłam do Mai i nawet już tak czasem na nasze żyjątko mówiliśmy.. Matea jeszcze mi przez gardło nie przeszła..

Nawet nie wiesz jak się cieszę, bo należysz do nielicznych :-D:-D
wszyscy robią oczy.. a to zwykłe polskie imię pochodzące od Mateusza.. tylko bardzo rzadkie :-)

Muszę się z nim osłuchać bo troszkę się już przyzwyczaiłam do Mai i nawet już tak czasem na nasze żyjątko mówiliśmy.. Matea jeszcze mi przez gardło nie przeszła..
no jest inne i u mnie by na pewno nie przeszło:) Ale Ty mam wrażenie jesteś oryginalną osobą więc myślę,że jest jak najbardziej ok:)
A Maja też ładne...

Maja ładniejsze :-) ale wiecie już dlaczego mnie denerwuje.. a jak jeszcze bodajże wiara.nadzieja.miłość zaczęła tu pisać "moja Maja to.." , "moja Maja tamto.. " to myślalam, że wyjdę z siebie hahahahah wiem, że to głupie ale tak mam i nic nie poradzę :-D

Matea to jedynę imię, którym mogę Maję zastąpić, które spełnia oba kryteria.
Podoba mi się i jest rzadkie.
Inne M odpadają- przekopane wzdłuż i wszerz..
Tylko się jeszcze z Mateą nie przyzwyczaiłam.. Maja w końcu mi się podobało od zawsze a to jest dla mnie zupełnie nowe..

Maja ładniejsze :-) ale wiecie już dlaczego mnie denerwuje.. a jak jeszcze bodajże wiara.nadzieja.miłość zaczęła tu pisać "moja Maja to.." , "moja Maja tamto.. " to myślalam, że wyjdę z siebie hahahahah wiem, że to głupie ale tak mam i nic nie poradzę :-D

Matea to jedynę imię, którym mogę Maję zastąpić, które spełnia oba kryteria.
Podoba mi się i jest rzadkie.
Inne M odpadają- przekopane wzdłuż i wszerz..
Tylko się jeszcze z Mateą nie przyzwyczaiłam.. Maja w końcu mi się podobało od zawsze a to jest dla mnie zupełnie nowe..
:-D:-D:-D

Myślę, że nie musisz teraz decydować. Jak zobaczysz córcię to już będziesz pewna, które imię bardziej pasuje i nie będziesz miała wątpliwości;-)

Masz rację szuszu..też tak czuję dlatego przestałam się tym wiele zadręczać i czekam na impuls od losu :-) może wrócę z jakiegoś USG a może po porodzie.. tak jak piszesz :)

reklama
Do góry