reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

reklama
Przeczytałam cały temat i miło mi, że tak popularne dzisiaj jest imię, które ja noszę: Lena:-) 30 lat temu było ono dla każdego dużym zaskoczeniem (to takie imię istnieje?) no i etap reklam proszku pollena 2000 odcisnął trwałe piętno na moim dzieciństwie:-p U mnie potwierdzone, że chłopak i będzie... Dominik ;-)

u nas przez święta była debata rodzinna nad wyborem imienia dla naszego synka i tak
-Andrzej (babcia już tak mówi do brzucha) nam sie nie podoba
-Paweł (ładne ale nie chcemy żeby kogoś nam przypominał kogo kto nam zgotował życie w penym okresie)
a nasze pomysły to:
-Krzysztof:):)
-Michał:)

co wy na to?

Każdego Michała jakiego spotkałam na drodze mnie wyrolował:-)
Ale ogólnie bardzo ładne imionka, podobają mi się.
Ja dla chłopca miałam przygotowane Oskar ale postawiłam na swoim i będzie dziewczynka:-)

cokies- Michała też nie polecam, wszytskich jakich znam to łobuziaki i cięzkie chłopaki...w tym mój brat:/ Wiec z twoich propozycji, jak dla mnie, pozostaje Krzyś :)

reklama
Każde imię dobre jesli się tylko rodzicom podoba.....z i mionami to już tak jest, że się niestety każdemu coś kojarzy albo złego albo dobrego......wszystkim nie dogodzisz :happy2:

U nas będzie Radosław. Franek & Radek......ekipa jak się patrzy :-D

Do góry