reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

reklama
mnie się nic bardziej od Majki nie podoba :( ale wkurza mnie, że takie to popularne.. choć nie znam nikogo kto by tak nazwał - statystyki w necie są straszne.. choć nie ma info z Kuj- Pom a Warszawa to chyba też nie wyznacznik :confused:

ja tam nie patrzę na statystyki, po prostu daję dziecku na imię tak, żeby nam się podobało i żeby dziecko nie musiało się potem wstydzić, że ma na imię np Izaura, bo matka namiętnie serial oglądała. ;-)

Marcelina, ja też bym się statystykami nie przejmowała, imię Majka jest super,nie trzeba mieć rzadkiego imienia, żeby być ciekawą osobą;-)
Kubusiowa, mój typ też był Lenka, bardzo mi się podoba:-) Julka też, ale wszystkie Julki które znam to diablice;-)

Dziewczyny, ja mam troszkę zboczenie bo sama mam oryginalne bardzo imię.
Teraz Marcelin się troszkę rodzi ale w moim wieku to był szok.
Nigdy nie chciałam mieć imienia zbyt popularnego.. Kaś Ań itd. w klasie zawsze było po 3.. nie chciałabym, żeby tak było z Mają.
Wiem, że to może dziecinne ale tak mam więc cóż heeheh

reklama
Marcelina a tak naprawdę to znasz kogoś kto ma Maję?
Bo to samo mówią o Lence, a wcale tego imienia nie słyszę. Chodzę często po moje siostrzenice do przedszkola, szkoły czy na plac zabaw i nie słychać tych imion zbyt często. Natomiast pełno jest Julek, oliwek, Martynek i Natalek. To tak z mojego 'małego ' doświadczenia:)
Mnie się Maja też bardzo podoba:)

Do góry