reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Wyobrażasz sobie ,że ten mój gnój jeszcze nie śpi. Wstał o 6, w dzień spał tylko godzinę a teraz nawet nie jest zmęczony

no niestety, jak ja mówiłam żeby przyjechała na koniec marca - to nie nie, uparła się. :dry:
ech szkoda gadć. :dry:
ja rozumiem że ona chce się czuć potrzebna, ale nie jesteśmy już dziećmi, mamy swoje życie, swoje sposoby działania i wogóle.

Monia, zrobiłaś prasowanie? bo ja nie. :dry:

hallo!
padam na pysk. jutro poopowiadam jak będę w pracy, bo net mi szwankuje. było fajnie! posta napisałam na otawrtym. wkurzyłam się i tyle. do jutra! pa!

Kurde czy Mama niki nie może do mnie na PW napisać??!! jak się "tak martwi" i interesuje.

Marzenko, rozumiem że się wkurzyłaś, napisałaś przynajmniej szczerze co myślisz,a nie kurde takie słodzenie.

reklama
Do góry