reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Marta a dlaczego niby Ja Ci źle życzę???
Marzenko wszendzie musisz zadyme robić ha ha ha żart oczywiście

reklama
ej no ja bym chciała wiedzieć dlaczego te głupie dziewuchy w tym jupi parku nie pilnowały choć trochę tego chłopca. skoro mógł być tam sam - bez mamy czy taty - no to chyba one powinny były go pilnować. i wiesz myśmy z darią ani słowa nie mówiły i nie narzekały na niego, ale jak nam zwrócono uwagę, że w złym miejscu buty ubieramy i że nasze dziewczyny zniszczyły wózek, którym prawie się nie bawiły no kurna...!!!

u nas od 6 lat można zostawiać same dzieci a jeśli pozwoliły na takie małe dziecko to powinny pilnować a nie jeszcze na Was naskakiwać

no a Przemek nas podsumował, że mamy dobrą statystykę - jedna wizyta w parku, jedna awantura i już jedno miejsce spalone...

wiecie, ja domyślam się, że temu chłopcu się nudziło samemu i szukał towarzystwa. chyba Nadię sobie obrał, bo pewnie myslał, że to chłopiec... ale kurcze troche przeginał. i to te pracownice powinny były się nim zająć. a jedna to go wsadziła na taką sztuczną skalę i sobie poszła... czujecie to? on po kilku minutach zaczął wołąć, że chce zejść, ale te go w ogóle nie słyszały. i to daria go zdejmowała. jak można było go wsadzić i sobie pójść w cholere!???

wiesz, mowiłam jej o naszej grupie, ale w sumie nie wykazała jakiegoś zainteresowania, więc nie bardzo wiem co z nią... własciwie to jej nie zaproponowałam. mowiła, że kompletnie nie ma czasu na forum, więc nie wiem czy jest jednak sens. wstrzymajmy się. a z Przemkiem ma chyba dość dobre kontakty. przyszedł tam do nas, żeby z Nadią się zobaczyć. raczej nie są skłóceni ani nic. normalnie rozmawiają.

reklama
i takie relacje powiny zawsze pozostać
A filip prze chwilą mówi "Mamusiu spać" ja w szoku, ale jak sam wołas..z położył się i zasną w 2 minuty..zawsze się broni przed spaniem i saleje pół godziny

Do góry