reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Przecież ja nie każe się kłócić.Babcia jednak czy jest raz czy pięć razy w roku powinna pod stosować się pod zasady domu .Jakby nie było to gość .

reklama
No dokładnie tak!!!! (jak Monia napisala)

wszystko jedno ile nas widzi w roku, jest gościem i powinna się tak zachowywać.

ja rozumiem że może jej się nasze metody wychowawcze nie podobają - ale "co mnie to". ona już swoje dzieci wychowala i już.

a dodatkowo mi jest trudno bo ona chce we wszytskim w domu "pomagać", a ja się czuję jakby mi wszytsko z rąk wyrywała...
serio działa mi to na nerwy.

no tak miało być inaczej
Ty miałaś już urodzić zająć się maleństwem /t mogła by wtedy zając się resztą ,ale puki nie urodziłaś powinna się trochę wycofać,ale trzeba to umiejętnie pokazać.....tylko jak

Martuś,mi własna mama działa na nerwy jak do mnie przyjeżdża.Teraz byli w weekend i oczywiście tłum ludzi ale nikt nie zajmuje się tym co trzeba.Gorzej wymęczyłam się z takimi pomocnikami niż jakbym była sama i sama wszystko zrobiło. Każdy jadł w innych godzinach,talerzy w zlewie metr , ech plątali się pod nogami i tyle.Nie było komu nawet posadzić Tomka na nocnik bo jak ja nie podeszłam to lał po gaciach. Przed samymi urodzinami Tomi ubrany odświętnie i co ........zlał się i wszystko zmoczył a to tylko dlatego,że wyszłam na 5 minut.Mówię Wam,że jak wyszli w niedziele wieczorem to odetchnęłam. Najgorsze ,że święta planują u mnie bo ja na środku dróg ich dojazdu mieszkam.

"Intrygujące wiadomości z Chin.
>> >
>> > W tym roku mamy zamiar doświadczyć czterech intrygujących dat:
>> > 1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11 i to jeszcze nie wszystko...
>> > Weź ostatnie dwie cyfry roku, w którym urodziliście się, dodaj Twój
>> > wiek w
>>
>> > tym roku i wynik będzie wynosił 111 dla każdego!!!
>> >
>> > Na przykład: Garry urodził się w 1957 r., w tym roku skończy 54 lata:
>> > Zatem 57+54=111. Olga urodziła się w 1974, w tym roku skończy 37 lat:
>> > 74+37.
>> >
>> > Jak Ci się to podoba? Zgodnie z chińskim Feng-shui - to jest rok
>> > pieniędzy.
>> > W tym roku czeka nas znamienny miesiąc październik.
>> > Będzie w nim 5 niedziel, 5 poniedziałków i 5 sobót. Takie coś ma
>> > miejsce
>> > raz na 823 lata.
>> > Właśnie te lata nazywane są "pieniężnymi workami".

reklama
Do góry