reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
no czytałam wczoraj ten wątek jest zupełnie inny....
Pozdrawiam kochane i życzę miłego dnia ;)

Ja piernicze, ale ta "kacha - wawa" podnosi ciśnienie!!!
i po jaką cholerę poszła na ten nowy wątek??!! najpierw je obraża a potem za nimi lezie!!!

dla mnie to co prezentuje na nowym wątku to fausz. i w pewien sposób chęć pokazania sie...

Fakt,jakaś taka cukierkowa jest.
Martuś a czytałaś wątek Franiowej Mamy? Kobieta i matka z prawdziwego zdarzenia.Rusza niebo i ziemia żeby jej synek był zdrowy.

dlaczego Wy jestescie takie nieufne dla ludzi....Ja nie wiem ale Ja jej wierzę i także uważam że ma bardzo cięty język ale broni swojego zdania,do którego przecież ma prawo....za nadto jestem empatyczna chyba.......

zobaczcie jak ona pisze o synku i jego ZD czasem mi się wydaję że jest najszczęśliwsza na świecie a przecież doskonale wiemy jaka to wada i że na pewno nie jest lekko i to mnie trochę u Niej drażni...brak pokazywania szczerych uczuć,jak oczekiwała w ciąży brak strachu,przerażenia czy takie osoby istnieją????kochające ponad wszystko mam nadzieję że tak..........

Kasiu , a moim zdnaiem to jest właśnie fausz.
Wierzę że kocha synka i wogóle, ale nie wierzę że nie ma chwil zwątpienia, kiedy nienawidzi wszytskiego dookoła, kiedy ma dość.
To jak OPISUJE że traktuje syna - świetnie, brawa dla niej. Ale zauważ jak opisuje jak traktuje innych ludzi (ludzi na forum, ojca dziecka, męża).
Moim zdaniem, wiele w jej zachowaniu jest na pokaz. A co do tego że ma swoje zdanie - świetnie, ale niestety zgodzę się z wieloma osobami które tam się wypowiadały - że uważa że to co przeżyla daje jej prawa jakich nie mają inni. Ocenia innych jakby była bogiem, alfą i omegą, tylko "ona wie najlepiej" "tylko ona ma rację".
takie jest moje zdanie.

reklama
Martus dla Ciebie to jest "Fałsz" a dla Mnie, nie odkrywanie całego siebie przed internetem...dlaczego..może tak jest bezpieczniej,pewniej,może sama się oszukuje,może się wstydzi.....

Do góry