reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

Filip wstał dzisiaj z katarem oby nic z tego nie było.Znowu jest zimno i szaro po niedzieli niby ma wiosna przyjść ...zobaczymy
A mi się nic nie chce pije kawe i szukam sama nie wiem czego....a Wy co porabiacie??

reklama
U nas też zimno. Słonko świeci ale wiatr mało głowy nie urwie.
Jak tam Fifiś,katar się rozkręca?

Martuś,dalej w dwupaku?

jakoś tak czasem kichnie czasem kaszlnie ale nic więcej i oby tak zostało....co tak dzisiaj cicho siedzicie??

Jakoś nie miałam czasu na internet. Dopiero niedawno usiadłam i miałam zamiar nadrobić zaległości na wątkach. Dawno nie zaglądałam do Barmanki i nie wiem co u niej słychać:-D.

no witam
Martuś jeszcze cię dzisiaj nie było....Ja upierdliwa czekam ha ha
Moni jakie plany na dziś???
Ja nic konkretnego nie robię....

reklama
Oj Martuśka jeśli się nie odezwiesz w ciągu godziny to zacznę cosik podejrzewać....I jeszcze Cię Sms-m zaatakuję...

Do góry