reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Filip wstał dzisiaj z katarem oby nic z tego nie było.Znowu jest zimno i szaro po niedzieli niby ma wiosna przyjść ...zobaczymy
A mi się nic nie chce pije kawe i szukam sama nie wiem czego....a Wy co porabiacie??

reklama
U nas też zimno. Słonko świeci ale wiatr mało głowy nie urwie.
Jak tam Fifiś,katar się rozkręca?

Martuś,dalej w dwupaku?

jakoś tak czasem kichnie czasem kaszlnie ale nic więcej i oby tak zostało....co tak dzisiaj cicho siedzicie??

Jakoś nie miałam czasu na internet. Dopiero niedawno usiadłam i miałam zamiar nadrobić zaległości na wątkach. Dawno nie zaglądałam do Barmanki i nie wiem co u niej słychać:-D.

no witam
Martuś jeszcze cię dzisiaj nie było....Ja upierdliwa czekam ha ha
Moni jakie plany na dziś???
Ja nic konkretnego nie robię....

reklama
Oj Martuśka jeśli się nie odezwiesz w ciągu godziny to zacznę cosik podejrzewać....I jeszcze Cię Sms-m zaatakuję...

Do góry