reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

reklama
no czytałam wczoraj ten wątek jest zupełnie inny....
Pozdrawiam kochane i życzę miłego dnia ;)

Ja piernicze, ale ta "kacha - wawa" podnosi ciśnienie!!!
i po jaką cholerę poszła na ten nowy wątek??!! najpierw je obraża a potem za nimi lezie!!!

dla mnie to co prezentuje na nowym wątku to fausz. i w pewien sposób chęć pokazania sie...

Fakt,jakaś taka cukierkowa jest.
Martuś a czytałaś wątek Franiowej Mamy? Kobieta i matka z prawdziwego zdarzenia.Rusza niebo i ziemia żeby jej synek był zdrowy.

dlaczego Wy jestescie takie nieufne dla ludzi....Ja nie wiem ale Ja jej wierzę i także uważam że ma bardzo cięty język ale broni swojego zdania,do którego przecież ma prawo....za nadto jestem empatyczna chyba.......

zobaczcie jak ona pisze o synku i jego ZD czasem mi się wydaję że jest najszczęśliwsza na świecie a przecież doskonale wiemy jaka to wada i że na pewno nie jest lekko i to mnie trochę u Niej drażni...brak pokazywania szczerych uczuć,jak oczekiwała w ciąży brak strachu,przerażenia czy takie osoby istnieją????kochające ponad wszystko mam nadzieję że tak..........

Kasiu , a moim zdnaiem to jest właśnie fausz.
Wierzę że kocha synka i wogóle, ale nie wierzę że nie ma chwil zwątpienia, kiedy nienawidzi wszytskiego dookoła, kiedy ma dość.
To jak OPISUJE że traktuje syna - świetnie, brawa dla niej. Ale zauważ jak opisuje jak traktuje innych ludzi (ludzi na forum, ojca dziecka, męża).
Moim zdaniem, wiele w jej zachowaniu jest na pokaz. A co do tego że ma swoje zdanie - świetnie, ale niestety zgodzę się z wieloma osobami które tam się wypowiadały - że uważa że to co przeżyla daje jej prawa jakich nie mają inni. Ocenia innych jakby była bogiem, alfą i omegą, tylko "ona wie najlepiej" "tylko ona ma rację".
takie jest moje zdanie.

reklama
Martus dla Ciebie to jest "Fałsz" a dla Mnie, nie odkrywanie całego siebie przed internetem...dlaczego..może tak jest bezpieczniej,pewniej,może sama się oszukuje,może się wstydzi.....

Do góry