reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

matko pogubilam się w waszzych wypowiedziach.

czy to o "niewystarczająco markowym" to było o mężu darii??

reklama
wątek o amnio - przejżę sobie póxniej. ja w każdym razie swoje zdanie mam w tym temcie....

spać mi się chce jak diabli!!!!
ledwo na oczy widzę.

reszte napisze na ogólnym, bo to zadne tajemnice.

Marta ja niewiele znam ex Darii więc niewiele mogę na ten temat powiedzieć. Mnie po prostu dziwą pewne rzeczy i tyle. Poza tym uważam Darię za fantasyczną osobę i każdy kto ją pozna - pokocha ją od pierwszego wejrzenia! A jeśli było między nimi nie tak to powinna była już wcześniej to zrobić i tyle... na pewno nie uważam, że źle zrobiła.
więcej mówić/pisać nie będę bo skoro nawet tu nie możemy być szczere to trudno...

No więc ja Wam powiem co ja myślę na ten temat. Uważam,że tak zachowują się luksusowe dziwki. Ciągną związki tylko po to żeby żyć na pewnym poziomie.Boją się odcięcia od gotówki i tego co się z tym wiąże. Facet postawiony w tej sytuacji pcha w taką osobę kasę bo uważa ,że tym ją zatrzyma.
Nie wiem jak jest u niej ale jeśli się nie chce być z kimś to odrywa się od wszystkich jego dóbr i żyje za swoją kasę. Wiadomo,że na dziecko należą się pieniądze ale tylko na dziecko.
Tak robiła dziwka mojego exM. Miał on tyle kasy,że ją ona po prostu ciągnęło. Po jakimś czasie zrozumiała,ze one szczęścia nie daja i go zostawiła.

Marzenko, a czemu tu nie możemy być szczere?

ja co do Darii, to nie mam zdania, bo nic kompletnie nie wiem.

reklama
no właśnie nie wiem dlaczego tu nie możemy być szczere... ja napisałam trochę co o tym związku myślę i tyle. reszta się nie odzywała. teraz widzę, że Monika w końcu powiedziała co Ona na ten temat sądzi. i mi ulżyło, że jednak możemy być szczere! Ja na prawdę lubię Darię, ale właśnie o coś w tym stylu mi chodziło. Teraz Daria wróciła do pracy, więc ma jakąś kasę, ale w ubiegłym roku w wkacje jak wyprowadziła się od Przemka to miała raptem 400 zł wychowawczego. tyle się dosteje, tak? i nikt mi nie powie, że za te 4 stówki plus pensja jej mamy - pielęgniarki Daria mogła sobie pozwolic na swetrki od lacoste...

Do góry