reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Hallo

reklama
sama nie wiem co bym zrobiła ale świat jest okrutny dla chorych ludzi. W telewizji wszystkich kochamy ble ble ble a to do końca tak nie jest

Kasiu co do Darii to ja wiem, że ona krzyżyk już na nim jakiś czas temu postawiła, ale powiedz mi w takim razie na czym opierał się ich związek przez jakiś czas. Bo Daria w zeszłe wakacje już od niego odeszła. Tylko, że nic z sobą nie zabrała, wszystko zostawiła na ich wspólnym mieszkaniu, wzieła... samochód. No i powiedz mi z czego ona wówczas żyła? wiem wredna jestem, ale taka jest prawda. Daria nie kupuje cichów w markecie, tylko w dobrych, markowych butikach. drogich butikach. a była na wychowawczym. o.k. - Przemek dawał jej jakąś kasę na Nadię, ale chyba musiał jej cholernie dużo dawać tej kasy, bo Nadia ma tyle ciuchów, że szok!!!

reklama
Do góry