reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

tiaaa nowa zobaczymy na jak długo,ale przywitać trzeba
Marzenko a co do okien mnie zawsze pierwsze ciepełko zachęca,ale ty jesteś usprawiedliwiona praca.

reklama
hej,

Marzenko, nie zapomniałam. no coś ty.
co do okien to mnie zniechęca to że mam okna brudne w środku a nierozkręcane.:crazy::crazy:
więc mogę "se" wypucować a i tak wyglądają jak ....:crazy::crazy:

Ja mam zamiar okna umyć w sobotę i już mi się nie chce.Sławek wezmie chłopców na spacer a ja wezmę się za mycie.
Martuś co to za okna,że w środku nie można umyć?

Rozglądałam się dzisiaj za butkami wiosennymi dla Tomka ale nic ciekawego nie zobaczyłam. Bosze jakie to moje miasto jest zapyziałe.Będę musiała w weekend ruszyć do stolicy.

ja w weekend idę do pracy, więc też nie umyję. może kiedyś...

a buty dla Nati właśnie w sobotę kupiłam. na razie takie adidaski i trampki. muszę jeszcze zobaczyć czy te z jesieni są dobre czy nie. jak coś to potem muszę takie szmaciaki-półbuty dokupić, bo mieliśmy i na wiosnę i potem na jesień takie i były świetne, a kosztowały 15 zł.

Ja adidaski mam po Mikołaju. Dostał i nawet raz nie założył na nogi. Muszę dzisiaj wyciągnąć i zobaczyć czy się nadają.
Trampki do kostki też muszę zakupić bo mi się podobają. Oczywiście dla dziewczynek są ładniutkie,kolorowe a dla chłopców dziadostwo.Nic się nie zmieniło od momentu kiedy Mikołaj był mały. Ostatnio oglądałam trampki Befado i miały jasne kolory dla chłopców. Chciałam coś takiego [URL=http://img171.imageshack.us/i/beztytuuomt.png/]

Uploaded with ImageShack.us
[/URL]

no fajne te trampki. ja właśnie podobny fason kupiłam tylko oczywiście... różowe. Młodej się podobały! zdjąć ich sobie nie pozwalała!

Ja pewnie będę musiała zamówić przez neta bo u nas nie ma sklepu Befado. Kupiłam ostatnio z tej firmy kapcie Tomkowi wiec będę miała podkładkę pod numeracje.Nati ma takie same naloty jak Tomek. Ciągle zdejmuje swoje kapcie i zakłada wszystkich buty.Ostatnio wyciągnął moje szpilki i kazał mi założyć . Ja nie chciałam to sam w domu w nich łaził .
No i te ciągłe piszczenie mnie wykończy. Bosze ,jak coś jest nie po jego myśli to piszczy aż mózg puchnie.

Nati ciągle moje albo Sławka kapcie zakłada i chodzi w nich po mieszkaniu. początkowo to tak powoli, ostrożnie chodziła, a teraz to prawie biega w nich. muszę pooglądać te kapcie befado...

reklama
"a jakie rozmiary noszą Wasze dzieci?? "

no właśnie... buty zimowe mamy na 24i jeszcze są ciut za duże. ale aktualnie noszone kapcie są na 23 i widzę, że w tej chwili są już na styk. trampki kupiłam na 24 i jest tam jeszcze trochę luzu, a adidaski kupiłam na 25 i są takie same jak trampki, a na dokładkę są z tej samej firmy.

Do góry