reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Filip ma aktualnie 22 i buty i kapcie ale juz na styk,kurcze może kupie takie kapcie...nawet jak 10 to niedrogo za przesyłkę,szkoda że bliżej nie mieszkamy razem byśmy zamówiły

Kasiu zobacz sobie na tej ich stronie może gdzieś masz sklep blisko. Butki te mają dużą numerację.Ja mam dla Tomka 23 i są za duże. Tak duże ,że nie nadają się do chodzenia.
Ja do sklepu Befado mam około 20 kilometrów i po prostu nie jeżdze w tamtym kierunku. Kupiłam te buty w sklepie żeby wiedzieć jakie potem numery kupić przez neta. Są też na allegro ale nie pamiętam jak cenowo.Ja za swoje zapłaciłam 32 zł a w sklepie internetowym Befado były po 23 zł więc wychodzi na to samo co w normalnym sklepie. No chyba,ze są po 8 zł jak dla dziewczynki to wiadomo gdzie kupić.

Gdzie kupić .zobacz tu

O matko ,zaraz wyjdę na akwizytora Befado .HI HI

Dobra znikam . Położę towarzystwo spać to zajrzę.Muszę jeszcze powiesic pranie bo ten zaszczanieC dzisiaj sika na potęgę w gacie.

Kasiu - jedziesz na spotkanie do Malgoss:-p??? Mogłabyś przy okazji Twoją the best koleżankę Agę zabrać:-D!

reklama
Do góry