reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Moniq w sumie nic ciekawego nie napisała. Jest w Gdańsku. Byli u Confi. Asia schudła az jej nie poznała. Lili sterroryzowała Damisia.No i czekają na pogodę bo chcą wykończyć chatę.Pisała,że miała chęć ostatnio napisać na otwartym.
Bohaciefka utrzymuje kontakt z Martą wiec nie ma co się dziwić,ze się dopytuje o nią.

a skąd ja mam niby wiedzieć, że bohaciefka utrzymuje kontakt z Martą? jakoś na forum nie dało się tego odczuć.
a Moniq po co będzie pisała na otwartym skoro to za niskie progi na jej dochtórskie nogi...

Bohaciefka ostatnio na otwartym dziękowała Marcie ,że o niej pamięta. Stąd moje domysły ,że utrzymują kontakt.
Moniq, zapędziła się w ostatniej awanturze z Martą i myślę,że teraz jej głupio. W końcu nikt z jej paczki nie pisze na otwartym i reszta mogłaby zignorować jej post.

bez przesady ignorowac jej posty, nie jesteśmy dziećmi(choć niektóre sytuacje w to wątpią) ha ha
dobra muszę się zabrać za moję brudne okna,u Nas dzisiaj 9 stopni ,muszę to wykorzystać

reklama
Kasiu jak skończysz z tymi oknami u siebie to wpadnij do Katowic. Moje wołają o pomstę do nieba... ale póki co to mi się nie chce i mam to w doopie. Zresztą za godzinę idę do pracy.
Monika - nie wczytywałam sie w posty bohaciefki, bo coraz mniej mnie własnie ta paczka z zamkniętego interesuje. wiadomo, że ich tam czytam, bo niby czemu nie, ale... niech sobie raczej tam siedzą i piszą i tyle. przynajmniej spokój jest.
Martuś, a Ty tu o nas zapomniałaś? bo na forum jesteś, a tu...
widziałyście nowa jakś przyszła...

Do góry