reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Hallo

Mi też ostatnio Tomiego wysypało i też wywróżyłam mu chorobę zakaźną:-D. Dałam mu alertec w kroplach i przeszło.
X Factor nie oglądałam. Polecieliśmy po swojsku i patrzeliśmy na Ranczo.

Wiecie tak sobie ostatnio myślałam o majówkach i doszłam do wniosku ,że nie mogę strawić tylko Barmanki,Slonka i Niny 27.Reszta mi nie przeszkadza.
Jakoś mi się zaczeło tęsknić za starym BB. Nawet napisałam Pw do Moniq:sorry2:.

reklama
No napisałam:-D. Nawet mi odpisała;-):-D.

Mówię Wam,że ja mam jakieś wrażenie ,że Marta nie wyrobi się w marcu. Przeterminuje się i zostanie kwietniówką;-):-D:szok:.

Właśnie kończę sprzątać. Zaraz biorę się za obiad. Niestety czeka mnie jeszcze prasowanie. Prasowanie uskutecznię na ,,modzie na sukces,,.

hejka!
ja wczoraj w pracy byłam, potem na zakupy pojechaliśmy, a wieczorem trochę tego x factor oglądaliśmy. Ten górnik był świetny!!! rzeczywiście nawet fajny ten program, bo miałam wrażenie, że oglądam mam talent. a mam talent lubię. szkoda, że prokop tego nie prowadził...
a dziś mi szybko dzień leci. rano Sławka wyprawiłam do pracy, potem małe sprzątanko, śniadanie i przyszedł teść do Nati, a ja miałam umówioną wizytę u lekarza. w mojej poradni "k" w tym roku robią usg piersi za darmo, więc się umówiłam. nigdy nie miałam robionego. ale wszystko o.k. potem pobiegłam do urzędu odebrać paszport Nataszy i jeszcze mi zostało trochę czasu, żeby po paru sklepach się przejść, bo do domu to już by się nie opłacało wracać. No i buty sobie kupiłam. Kurcze u nas w jednym ccc to mają takie przeceny, że buty, które kosztowały 129 kupiłami dziś za 59 zł. i tam normalnie wszystkie buty poprzeceniane. a 300 m dalej jest drugie ccc i tam niz, zero przecen. nie kapuję tego. podobały mi się jeszcze jedne butki za 19,90!!! ale oczywiście numeru 41 nie ma...
a teraz siedzę już w pracy...
pa!

a ja ćwiczę robienie prt screena bo jakoś nigdy nie miałam okazji wstawiać zrzutu obrazu.To jest część tapety mojego kompa.

Marzenko,ja też ostatnio myslałam o usg piersi. Muszę sobie zrobić ale prywatnie bo u nas nie ma takicj darmowych akcji. Tak w ogóle to moja jedna babciamiała raka piersi i jakoś tak doszłam do wniosku,że muszę robić sobie usg raz w roku. Cytologię robiła przed ciążą i dopiero teraz w grudniu. Miałam stracha jak szłam ją odebrac

["]
01zabka.gif
[URL=http://img291.imageshack.us/i/62523605.gif/]

Uploaded with ImageShack.us[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

ja też nigdy wcześniej nie miałam robionego usg piersi. kurcze, a to takie ważne. cytologię robię co roku. mój gin tego pilnuje, a ja staram się pilnować, żeby co pół roku iść na wizytę kontrolną. tak że Monika idź i zrób - tym bardziej że miałaś w rodzinie raka piersi. u nas też pierwszy raz taka akcja. a ta lekarka, która mi to usg dziś robiła to mówi, że 4 pacjentki jej nie przyszły i nawet nie zadzwoniły. widać kobiiety mają to gdzieś. muszą chyba odczekać kilkanaście miesięcy w kolejce, żeby docenić taką możliwość i przyjśc na termin. a inne wiele by dały za takie darmowe usg...

Martuś widzę, że kol.bohaciefka się Twoją ciążą zainteresowała!!!
Kasiu byłaś u lekarza?
ten mi się szczególnie podoba!

reklama
Do góry