reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Tomkowi wychodzą zęby dlatego marudzi. Do tej pory miał tylko 8 a teraz wyszły mu wszystkie pozostałe. Gębula go boli.

reklama
siostra milczy....
a stojniś nie,ale kupiłam mu takie męskie bokserki obcisłe i nie chciał na nie patrzeć ale mu przeszło ha ha ha

uśmiałam sie z bokserkow. :-)

co do sądu - pewnie tak się skończy, tylko z 10 tyś muszę mieć!!!!! :szok:
mój ex nie jest "taki zły" tylko po pierwsze potworny egoista, a po drugie ta jego mamuśka odpieprza. :dry:

mowię wam jaki mnie szlag trafia, na nich i na to co wyprawaiają. Ja na wiele rzeczy przymykałam/ przymykam oko, nic nie mówię., nie zwracam uwagi, choć zęby zaciskam do bólu - ale robię to dla Mikołaja żeby nie musiał życ "w wojnie" między nami. Ale jak widać oni liczą się tylko ze sobą.

a co do stosunków rodzinnych - to hmmm, ciężka to sprawa.
Kasiu mam nadzieję że siostra się odezwie.

Kasiu zadzwoni do niej. Jesteście same więc miejcie chociaż siebie.

Martuś, a czasami takie sprawy nie są za free?

reklama
Martuś najgorzej właśnie jak się teściowie wtrącają czasem mam wrażenie że bardziej chcą to dziecko niż sam ojciec i często trzeba zagryź zęby ale są pewne granice
a dlaczego az 10 tys musisz mieć?? wszystko takie drogie w sądach?? I co właściwie chcesz osiągnąć przez sąd ustanowienie terminów wizyt,wysokość alimentów czy coś jeszcze??

Do góry