reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Monia, Maja też tak robi, siedzi na sedesie z półgodziny i nic, a zejdzie i zaraz leje. ona ma chyba jakąś blokadę. Bo woła "sisi" (nie wiemy tylko przed czy po)

co do sądu - to ja nie wiem co chcę, to wszytsko takie świerze. Najbardziej to bym chciała żeby sie zżekł praw i już - to co on robi to i tak jest udawanie tatusia, chce kontaktow z Mikołajem tylko wtedy kiedy jemu jest wygodnie. i jak widać nie liczy się z tym co najlepsze dla Mikolaja. Nie potrzebuję jego pieniędzy.

a co do kosztow, to koszta sądowe i prawnik. :dry:
może sie zbiorę i napiszę tak jak Monia mówi. No nie ważne, na razie zawieśmy temat, bo mnie przygniata.

Martus ,juz kiedyś miała zapytać. Czy dostajecie jakąś kasę od państwa dla dzieci? Barmanka ciągle wypytuje się o zasiłki więc zastanawiam się czy u was też dają.

tak dostajemy "zasiłek na dzieci", to jest jakby ulga od podatku, poprostu tutaj to się inaczej rozlicza.

u nas też jest ulga ale żeby ją odliczyć całą musisz sporo zarabiać. Jak masz więcej niż jedno dziecko to ciężko z niej skorzystać:rofl2::-D:baffled:

reklama
Do góry