reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
znaczy się daję jej też taki sok porzeczkowy co teściowa robiła i własnie z wodą rozcieńczam, ale soki to tylko takie dla dzieci póki co kupowałam... od jutra się przerzucam! bajo!

Marzenko, nie tylko ty pewnie. myślę że znalazłoby się kilka mamuś co "fanatycznie" czytają skład wszytskich produktów, pod kątem czy są dobre dla dzieci.... :-D ;-)

ja nie czytam, ale pamiętam tą nagonkę jak była mowa o kubusiach i podawanie ich dzieciom... no i tak wówczas nie zmieniłam nic i pozostałam przy takich typowo dziecięcych. wiadomo, że zdarzyło się, że Nati kubusia piła, ale policzyłabym na palcach jednej ręki ile razy się to zdarzyło. no, ale tak sobie ostatnio pomyślałam, że przecież oni mają już po prawie dwa lata, więc chyba czas przestać wydziwiać i dawać normalne produkty. wiadomo nie mówię o coli czy innych tego typu, ale właśnie jakieś kubusie czy inne soczki. skoro jedza w zasadzie wszystko to i pić chyba mogą...

ja też tak uważam.
jak ktos chce - prosze bardzo niech podaje wszytsko "organic" i bez cukru i czyta skład wszytskiego - ja nie oceniam. Ale niech mnie też takie osoby nie oceniaja że ja tak nie robię.

och pamiętam ile to było gadania o tym, że cukier zawiera, że to, że tamto... no i tak dumałam i dumałam i nic nie wydumałam... ale teraz to już chyba przesada kubusia nie dać.

Witam laseczki:-)
.U mnie kolejny dzień sprzątania:sorry2:.Mam ambitny plan wyprania łóżek dzieci. Jak wczoraj na nie popatrzyłam to się załamałam:baffled:.
U mnie chłopcy piją kubusie i inne podobne soki. Herbatę granu:tak:lowaną też kupuje. Częściej te dla dzieci niż dla dorosłych. Większa puszeczka tej dziecięcej nawet taniej wychodzi niż tej w granulkach.
Ostatnio przewinął się temat słodyczy. U mnie dzieciaki jedzą słodycze a już namiętnie liżą lizaki.Może to nie jest dobre ale przy okazji zamykają mordki i ja mam chwilę ciszy.U nas na BB to chyba Jola tak fanatycznie trzyma dietę dziewczynką. Ja ją w ogóle podziwiam ,że ona ma czas na te wszystkie wynalazki.Kiedy ona je przygotowuje?
Kasiu ,gratki dla Fisia:tak:. On jest niesamowity. Bystry maluszek.
Jednak w zdolności Izy Mirki nie wierze. Uważam,ze Tsarina z deka to naciąga.

reklama
Teraz czytam "S@motność w sieci"właściwie to juz kończę poleć mi jakąś wartą książkę
ależ kupuj sobie herbatki Nati nie szkodzisz na pewno,ale jak raz juz dasz normalnie to potem juz tak zostanie ;)

Do góry