reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
hej! tak jak napisałam - spotkam się z dziewczynami i pogadam. potem zdam relacje. obie są super, ale właśnie ta zażyłość sylwii z agą mnie powstrzymuje. a roxy jest bardzo spoko! ale tak jak napisałam - wpierw spotaknie, a potem zdecydujemy.
aha - niny27 nie trawię najbardziej na świecie!

Czy Wasze diabły już śpią?? Mój jeszcze nie. Mam nadzieje,że uśnie po 10 minutach od zgaszenia światła.Jeszcze tylko 30 minut i zacznie się spokojny wieczór.
Przeczytałam na otwartym jak Nati rozpoczyna dzień. Uśmiałam się z tej małej agentki.

a ja właśnie siedzę sobie na farmie. Komkretnie to handluje na targu. Wykańczam konkurentów obniżając cenę o 1 gr.Już widzę jak się pienią z nerwów. Mam do sprzedania 3000 produktów a wystawiam je po 10 sztuk. Jak ja lubię jak wszyscy się wsciekają.Właśnie dostałam wiadomość czy dobrze się czuje.Odpisałam,że dziękuje za troskę ale nigdy nie miałam lepszego samopoczucia.

reklama
Do góry