reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

reklama
No więc właśnie tą fundacją mnie rozwaliła:angry:.Cwaniutka.
U nas z kasą jako tako_Ostatnia wypłata tragiczna.Zaczynam się zastanawiać co będzie jak skończy mi się płatny wychowawczy:-(.
Co do małżeństwa to nie pomogę.Mam nadzieje,że dacie radę.

no ładnie ładnie
a ciekawe czy można zmienić jej tytuł??
np. wolność słowa mam majowych ha ha

a mi jak się skończy płatny to zapierniczam do pracy,....a co z dziećmi nie mam pojęcia za bardzo ale jeść coś muszą

Ja też bym poszła do pracy.Z Mikołajem problem mi się rozwiązała ale dalej nie mam co zrobić z Tomim. Na prywatne przedszkole brak kasy. Nie wiem czy by mi się opłacało iść do pracy.
Tytuł super!!!Wyobrażasz sobie miny tych które by weszły na nasz profil!!! Marzenka musi napisać do admina o zmianę.

Ja sobie tak myślę,że Roxy można by było wziąć do nas. Co Wy na to?

reklama
Do góry