reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

reklama
no dobra uciekam, bo dziecię mi się obudziło. idę jej zupę podgrzać, a potem na spacer wybywamy. do wieczora! i napisz co z tymi ciastkami, bo nie kumam.

tak samo... to jak robisz to jest gęsta papka i nakładasz łyżeczką ciasteczka i jeszcze trochę twardnieją jak leżą w lodowce

Kasiu,tylko mi nie wysyłaj bo się wścieknę.Nic mnie tak nie drażni jak łańcuszki szczęścia:-D.

Macie rację, ja w końcu mogę żyć bez BB i nawet nie czytam do kawki.Wkurzało mnie to,że sto osób czyta a 5 piszę.
Barmankę tez szpieguje. Chociaż dawno już nie podpatrywałam jej postów. Wydaje mi się,że dostała się na ten tajny czerwcówek i tam się mądrzy. Jak czytacie jej posty to nie uważacie ,że to fałszywy typ? Jaka ona tam miła ,grzeczna i kulturalna. Normalnie na wymioty się zbiera.Co do jej dziecka to może nie powinnamtak mówić ale też jakoś nie jest mi jej szkoda.Zwłaszcza po poście na temat leżenia w szpitalu Marty. Sama będąc w ciąży powinna trochę się zastanowić.

Marzenko,ja też się natknęłam na grupę z szafki :-D i też pomyślałam żeby taką założyć:-).
Co do rozszerzenia naszej grupy to ja jestem otwarta ale trzeba przemyśleć kto jest lojalny i nie będzie kablował

Blok czekoladowy,mniam!!!!!

Ja już przeczytałam wszystko.Powiem,że nieźle się ubawiłam:-D.
Tomek mi usnął na kolanach a co najlepsze w samych gatkach. Zsika się czy nie?Na bank naleje:-D.

hej, :-)

Niny nie lubię. :dry:

Też mi się wydaje że Barmanka pisze na zmk. czerwcu.

Kasicy, kasy nie wysłałam bo nikomu "w potrzebie" na prywatne konto nie wyślę. Miało być na badania - a czy było.. :dry: ja jeśli wysyłam to tylko na fundacje które się takimi sprawami zajmują, bo wtedy fundacja kontroluje na co chora osoba pieniądze wydaje. Jeśli zbiera się na leki - to leki, jak na operację - to na operację.

wolałam się złożyć na prezent dla joli, to było jasne i uczciwe.

Łańcuszków szczęścia nie znoszę, na szczęście nie dostaję już od wieków.

I nie wiem co jeszcze.
aha
Kasiu, finansowo na pewno nie jest tak źle jak u nas. :sad: trzymaj się.

Martus nie będę się licytować ale jedna przeciętna wypłata i to co daje nasz kochany kraj to normalnie nie ma czym dzielić achhh szkoda więcej na ten temat gadać

reklama
Monika masz rację tak wtedy na Nas siadły z tą wpłatą na Kasice że wszystkie się rzuciły ale potem przemyślały sprawę i już drugi raz nie wysłały....a ona nie chciała zakładać fundacji bo by musiała się z każdej złotówki rozliczyć tak to zrozumiałam i mnie szlag trafił:wściekła/y:

Do góry