reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

ej a wiecie, co - możemy tutaj utworzyć sobie kilka wątków i w każdym obrobić doopę komuś innemu. jeden wątek to będzie aga km, drugi barmanka, trzeci confi... ha ha ha!

reklama
Kasiu nic się nie wydarzył jakoś tak mam dobry humor.
Marzenko, wyobrażasz sobie minę admina:-D.
Małolat śpi,muszę jeszcze zrobić starszakowi drugą kolację bo dzieciak zgłodniał. Zaraz wracam.

co prawda nie miałam czasu aby z nią spokojnie pogadać ,bo aga przegoniła nas po mieście

Tutaj się może wyszczekać do woli bo nie ma nikogo realnego w pobliżu. Nigdy jej nie lubiłam. Strasznie mnie wkurzały te jej ciągłe pytania. Normalnie bym ją udusiła.

i inaczej wizualnie sobie ją wyobrażałam jako taką lalunie w szpilach odwaloną ha ha ha

reklama
Do góry