Też zastanawiam się jakie kupić krzesełko do karmienia i prawdę mówiac zgłupiałam od ich nadmiaru. Prześlijcie dziewczyny linki swoich krzesełek i napiszcie czy jesteście zadowolone z nich, albo na co mam zwrócic uwagę kupując taki sprzęt
Proooszę o pomoc :-)
Ja mam takie:
Krzeselko do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 4 KOLORY (1094473168) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie jestem zadowolona. Ja zwracalam uwage na mozliwosc odchylenia, regulacje wysokosci i na to, zeby siedzenie nie bylo takie ceratowe. Mam wrazenie, ze dziecku w lato niezbyt przyjemnie moze byc na takiej ceracie. To krzeselko jest z takiego materialu jakby hmmm...matowej ceraty.....nie wiem jak to opisac, w kazdym razie latwo sie czysci, bo wystarczy umyc sciereczka, a jednoczesnie nie jest zimne i sliskie.
A teraz dziewczyny musze sie Wam pochwalic. Moj synek spal wczoraj do 9!!!!
co prawda przebudzil sie ze 2 razy w nocy, ale tylko na momencik. O 6.30 obudzil nas wszystkich telefon z pracy do meza, ale Franko pobawil sie z pol godzinki i pozniej walnal kime do tej 9! No jaka bylam wyspana!
Mam jeszcze jeden powod do dmy
Wczoraj odkrylam, ze moje dziecko kma wiecej niz mi sie wydaje. Zapytalam go "Franek, gdzie jest Chico?" a on spojrzal na mnie i na psa! myslalam ze to przypadek, ale pozniej przez caly dzien co troche sie go pytalam "gdzie jest Chico" i on za kazdym razem spogladal wtedy na psa. Alez bylam dumna
Ogolnie rzecz biorac dochodze do wniosku ze obecnosc psa w domu bardzo rozwijajaco wplywa na malucha, bo Franek najwiecej gada do psa, probuje doczologiwac sie do niego i najwczesniej skapowal jego imie
Pewnie pierwszym slowem jakie powie tez bedzie "Chico", a nie mama
.
A teraz sie pozale
WCzoraj pojechalam obejrzec ten wozek, na ktory mam ochote. Zlokalizowlaam go telefonicznie w sklepie w Katowicach i w piatek pytalam babke czy w sobote sa otwarci, a ta mi odpowiedziala ze tak do 19.00. No wiec wczoraj zaladowalam dziecia w samochod o 16.00 i pojechalam na ogledziny i co? Ten glupi babsztyl mnie zrobil w trabe, bo do 19.00 to oni maja od poniedzialku do piatku, a w sobote do 15.00. No myslalam, ze mnie szlag trafi! W poniedzialek tam jade i jako zadoscuczynienia bede zadac rabatu!
My dzisiaj smigamy na basen, a pozniej do rodzicow na caly dzien bo taka piekna pogoda! Milej niedzieli dziewczynki!!!