reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Dziewczynki chyba wróciła Nam kolka ale taka całodobowa :/ 3 dzień z rzędu młody ma takie objawy:
- burczenie w kiszkach,
- wierci się przy jedzeniu i stęka
- płacze przy oddawaniu gazów
- 1 kupa na 2 dni
- słabo sypia zarówno w nocy jak i w dzień
Ocipieje :/
No i my po bardzo ciezkiej nocy sie witamy.
luuuzna Julka tez z katarem spala normalnie ale jak byla mlodsza teraz bardzo ja denerwowal!
jes masakra! wyslalam mezulka po nasivin bo mialam taki co pipetka si epodaje i wkurza mnie bo ciezko go julce zaaplikowac a teraz taki jest jak te w aerozolu z tym ze po nacisnieciu kropelka wylatuje!
zasmarkana jest jak nigdy! no az zal mi jej,.. o 6:30 wstala i wzielam ja do siebe tak grzecznie lezala a ja ja tulilam i calowalam tak mi zal jest jej.. lezy bardzo zmarnowana ale humor ma... to najwazniejsze
Biedne te nasze dzieciaczki Mam nadzieję że szybko przejdzie
Co wy dziś od rana tak dużo piszecie?
Mamo Stacha..ja tak samo robiłam z pieluchą tetrową...i jak Hania miała 1,5 roku to nawetnie zauważała że ma mokro, czy kupkę..gdybym jej nie sprawdzała co chwilę to by mogła tak chodzić cały dzień A jak skończyła dwa lata to w końcy zaczęło jej to przeszkadzać
luuuzna
Mama Alanka
luuzna widze ze na liscie chcialas zamiescic zdj alana z roznica po urodzeniu i 3 miesiacach! zdjecia nie mzona otworzyc no i musze przyznac ze szybko sie z tym obudzilas haha przeciez juz wklejane beda 6 miesieczniaki!
a co tam
jak to nie widać? kliknij na zalącznik ;-)
Wiatm dziewczyny,
właśńie do Was dołączyłam, mam nadzieje że moje Sreberko da mi z Wami pogawędzić od czasu do czasu.
Pozdrawiam Paula
witaj
a co tam
jak to nie widać? kliknij na zalącznik ;-)
klikalam i pisze ze nie dziala i nalezy skontaktowac sie z Administratorem.
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Witam Paula :-)
Ale mi się nic nie chce buuu
Ale mi się nic nie chce buuu
luuuzna
Mama Alanka
Wiatm dziewczyny,
właśńie do Was dołączyłam, mam nadzieje że moje Sreberko da mi z Wami pogawędzić od czasu do czasu.
Pozdrawiam Paula
oo nowa mama )) witamy napisz cos o swoim maleństwie :-)
reklama