reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Ja też jestem podobnego zdania. Wytyczne dot. wprowadzenia jedzenia są na pewno opracowane z myslą o bezpieczeństwie dziecka i alergiach, ale każde dziecko jest inne. Ja znam dziecko, które jako jeden z pierwszych posiłków dostało jabłuszko z biszkoptem, czyli glutena potem niedługo wcinało danonka i nic mu nie było. Kiedyś lekarz mi powiedział, że w tych domach gdzie sie nie dba i matka za bardzo nie zastanwaia się nad tym co daje jeśc dziecku, przeważnie jest najmniej alergii, ale to bardziej ironia była
Ja już przerabiałam z kolką cuda niewidy a arsenał leków, herbatek mam prawie apteczny Pozostaje mi czekać do 6 miesiąca :/
Ja też miałam pierwsze 3 m-ce z głowy u nas nie ma narazie objawów kolek tylko zaparcia. Współczuję i oby szybko przeszło.
luuuzna
Mama Alanka
robiłam to kiedys, a o ile pamietam, trzeba na koncu smsa wyslac i sie wkurzylam
Dziewczynki chyba wróciła Nam kolka ale taka całodobowa :/ 3 dzień z rzędu młody ma takie objawy:
- burczenie w kiszkach,
- wierci się przy jedzeniu i stęka
- płacze przy oddawaniu gazów
- 1 kupa na 2 dni
- słabo sypia zarówno w nocy jak i w dzień
Ocipieje :/
o moj boze! no to wspolczuje! a myslalam ze w tym wierku to juz przeszlosc!
robiłam to kiedys, a o ile pamietam, trzeba na koncu smsa wyslac i sie wkurzylam
Właśnie doszłam do końca i cena sms mnie dobiła
sylwik1987
Filipek
Mi wyszło że będe miała 2 dzieci - dwie dziewczynki, cos sie nie sprawdza ;P
luuuzna
Mama Alanka
Mi wyszło że będe miała 2 dzieci - dwie dziewczynki, cos sie nie sprawdza ;P
hahaha mnie kiedyś wróżka zaczepiła w kawiarni i powiedziała, że mój mąż będzie rudy!!!
reklama
Wchodziłyście kiedyś na stronkę
mojeciuchy.pl - moda, styl, ubrania, odzież, sprzedaż i wymiana ubrań, kosmetyki, biżuteria, zegarki
ciekawe...
mojeciuchy.pl - moda, styl, ubrania, odzież, sprzedaż i wymiana ubrań, kosmetyki, biżuteria, zegarki
ciekawe...