reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nessi to ja już głupia jestem :-( Oby szybko przeszło, bo można się pochlastać. Szczególnie że Ty to masz ostatnio zawsze coś - albo Ty albo Michaś :-(

reklama
Ja też jestem podobnego zdania. Wytyczne dot. wprowadzenia jedzenia są na pewno opracowane z myslą o bezpieczeństwie dziecka i alergiach, ale każde dziecko jest inne. Ja znam dziecko, które jako jeden z pierwszych posiłków dostało jabłuszko z biszkoptem, czyli gluten:szok:a potem niedługo wcinało danonka:szok::szok::szok: i nic mu nie było:-D. Kiedyś lekarz mi powiedział, że w tych domach gdzie sie nie dba i matka za bardzo nie zastanwaia się nad tym co daje jeśc dziecku, przeważnie jest najmniej alergii:wściekła/y:, ale to bardziej ironia była:-D

Dziewczynki chyba wróciła Nam kolka ale taka całodobowa :/ 3 dzień z rzędu młody ma takie objawy:
- burczenie w kiszkach,
- wierci się przy jedzeniu i stęka
- płacze przy oddawaniu gazów
- 1 kupa na 2 dni
- słabo sypia zarówno w nocy jak i w dzień

Ocipieje :/

o moj boze! no to wspolczuje! a myslalam ze w tym wierku to juz przeszlosc!

reklama
Do góry