reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nessi to ja już głupia jestem :-( Oby szybko przeszło, bo można się pochlastać. Szczególnie że Ty to masz ostatnio zawsze coś - albo Ty albo Michaś :-(

reklama
Ja też jestem podobnego zdania. Wytyczne dot. wprowadzenia jedzenia są na pewno opracowane z myslą o bezpieczeństwie dziecka i alergiach, ale każde dziecko jest inne. Ja znam dziecko, które jako jeden z pierwszych posiłków dostało jabłuszko z biszkoptem, czyli gluten:szok:a potem niedługo wcinało danonka:szok::szok::szok: i nic mu nie było:-D. Kiedyś lekarz mi powiedział, że w tych domach gdzie sie nie dba i matka za bardzo nie zastanwaia się nad tym co daje jeśc dziecku, przeważnie jest najmniej alergii:wściekła/y:, ale to bardziej ironia była:-D

Dziewczynki chyba wróciła Nam kolka ale taka całodobowa :/ 3 dzień z rzędu młody ma takie objawy:
- burczenie w kiszkach,
- wierci się przy jedzeniu i stęka
- płacze przy oddawaniu gazów
- 1 kupa na 2 dni
- słabo sypia zarówno w nocy jak i w dzień

Ocipieje :/

o moj boze! no to wspolczuje! a myslalam ze w tym wierku to juz przeszlosc!

reklama
Do góry