W
wika_20
Gość
link mi nie wchodzi :-(
luuuzna juz poprawilam sprobuj jeszcze raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
link mi nie wchodzi :-(
Zrobie reklame ehhe kupilam Igorowi na Dzień Dziecka hehe i do tego samochod interaktywny tez u tego sprzedawcy Tyle osob kuilo zainteresowala mnie ta gasiennica moze dzis przyjdzie
DUŻA GĄSIENNICA MULTIFUNKCYJNA -- REKLAMA TV -- (1013061597) - Aukcje internetowe Allegro
witamy z jakiego województwa jesteś ? bo miejscowość "obiła mi się " o uszy, wydaje mi się że gdzies koło mnie jest DziałdowoWiatm dziewczyny,
właśńie do Was dołączyłam, mam nadzieje że moje Sreberko da mi z Wami pogawędzić od czasu do czasu.
Pozdrawiam Paula
A co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!super ze patrys sczesliwy!
moj ziec ciesze sie ze juz zdrtowy za to Julka chora! no a ty uwazaj na siebie bo z kim ja bede plotkowac jak nasze dzieciaki sei zejda????
a tak powaznie to sa fajne spraye chlodzace przy poparzeniach.....no i dobrze ze chodzisz w gaciach bo rana sie suszy i nie powinna byc przykrywana.
oj mam nadzieję, że noga szybko sie zagoi, współczuję oparzenia bo wiem jak to boliA co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!
Syra zapsikana Panthenolem jak narazie i daje rade ! nocka pewnie bedzie ciezsza i posle jarka wieczorem po cos mocniejszego na oparzenia!
Asia o widzisz jak sie zlozylo jest ktos kto ja ma to Super ze mu kupilam mam prezent na Dzien Dziecka z głowy ehheeh Fajnie ze komunia udana i wogole duzo zebral kasy Twoj Synek super ze szczesliwi ... no i bidulko sie poparzylaz niezdara
Luuuzna widzisz juz koło mnie tez jest nie daleko Chińczyk heheheh
Dafi neichcialo opisu mi sie czytac
Zajrzyjcie do Albumu mam pytanko o ile mozna
OOo maly sie obudzil jesc....
Filip ma ta gosienice jest swietna tylko jeszcze troche za ciezka jak dla niego ale daje se rade ! no i jeszcze jedno!!!!!!! Ta gasienice kupywalam w netto za 11,99 jakies 3 miesiece temu!
Daffi je też nie widzę tego zdjęcia..i wiecej jest takich zdjęć na Liście których nie daję rady otworzyć!klikalam i pisze ze nie dziala i nalezy skontaktowac sie z Administratorem.