reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Zrobie reklame ehhe kupilam Igorowi na Dzień Dziecka hehe i do tego samochod interaktywny tez u tego sprzedawcy :) Tyle osob kuilo zainteresowala mnie ta gasiennica moze dzis przyjdzie :D

DUŻA GĄSIENNICA MULTIFUNKCYJNA -- REKLAMA TV -- (1013061597) - Aukcje internetowe Allegro

Filip ma ta gosienice jest swietna tylko jeszcze troche za ciezka jak dla niego ale daje se rade ! no i jeszcze jedno!!!!!!! Ta gasienice kupywalam w netto za 11,99 jakies 3 miesiece temu!

super ze patrys sczesliwy!
moj ziec ciesze sie ze juz zdrtowy za to Julka chora! no a ty uwazaj na siebie bo z kim ja bede plotkowac jak nasze dzieciaki sei zejda????
a tak powaznie to sa fajne spraye chlodzace przy poparzeniach.....no i dobrze ze chodzisz w gaciach bo rana sie suszy i nie powinna byc przykrywana.
A co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!
Syra zapsikana Panthenolem jak narazie i daje rade ! nocka pewnie bedzie ciezsza i posle jarka wieczorem po cos mocniejszego na oparzenia!

Asia o widzisz jak sie zlozylo jest ktos kto ja ma :) to Super ze mu kupilam mam prezent na Dzien Dziecka z głowy ehheeh ;) Fajnie ze komunia udana i wogole duzo zebral kasy Twoj Synek :) super ze szczesliwi ... no i bidulko sie poparzylaz niezdara:-p

Luuuzna widzisz juz :) koło mnie tez jest nie daleko Chińczyk heheheh :-D

Dafi neichcialo opisu mi sie czytac :)

Zajrzyjcie do Albumu mam pytanko :-p o ile mozna :)
OOo maly sie obudzil jesc....

A co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!
Syra zapsikana Panthenolem jak narazie i daje rade ! nocka pewnie bedzie ciezsza i posle jarka wieczorem po cos mocniejszego na oparzenia!
oj mam nadzieję, że noga szybko sie zagoi, współczuję oparzenia bo wiem jak to boli :tak:

Asia o widzisz jak sie zlozylo jest ktos kto ja ma :) to Super ze mu kupilam mam prezent na Dzien Dziecka z głowy ehheeh ;) Fajnie ze komunia udana i wogole duzo zebral kasy Twoj Synek :) super ze szczesliwi ... no i bidulko sie poparzylaz niezdara:-p

Luuuzna widzisz juz :) koło mnie tez jest nie daleko Chińczyk heheheh :-D

Dafi neichcialo opisu mi sie czytac :)

Zajrzyjcie do Albumu mam pytanko :-p o ile mozna :)
OOo maly sie obudzil jesc....

ja też mam pod nosem :-D

Filip ma ta gosienice jest swietna tylko jeszcze troche za ciezka jak dla niego ale daje se rade ! no i jeszcze jedno!!!!!!! Ta gasienice kupywalam w netto za 11,99 jakies 3 miesiece temu!

No nie gadaj...szkoda, że teraz rzadziej do netto chodzę;/;/

Asica życzę szybkiego zagojenia nogi! Biedna!!!
No i gratulacje z powodu udanej Komunii Św. :-))))
Ja w niedzielę u nas w parafii, mam demostrować grę na skrzypcach podczas kazania na uroczystościach :D ehhe :)

reklama
klikalam i pisze ze nie dziala i nalezy skontaktowac sie z Administratorem.:(
Daffi je też nie widzę tego zdjęcia..i wiecej jest takich zdjęć na Liście których nie daję rady otworzyć!

Asia super że komunia udana, a z nogą to sobie porobiłaś:no:
I wklejaj na Listę zdjęcie 6miesięcznego Fifolka bo znów cie uprzedzę:-D

Do góry