reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Laski ale ostatnio tez zniknela Kasiekkrk????
ona przypadkiem nie wspominlaa ze jedzie do Krakowa????
oby nie i oby ta cala powodz ja ominela!

reklama
Dziewczynki chyba wróciła Nam kolka ale taka całodobowa :/ 3 dzień z rzędu młody ma takie objawy:
- burczenie w kiszkach,
- wierci się przy jedzeniu i stęka
- płacze przy oddawaniu gazów
- 1 kupa na 2 dni
- słabo sypia zarówno w nocy jak i w dzień

Ocipieje :/

No i my po bardzo ciezkiej nocy sie witamy.
luuuzna Julka tez z katarem spala normalnie ale jak byla mlodsza teraz bardzo ja denerwowal!
jes masakra! wyslalam mezulka po nasivin bo mialam taki co pipetka si epodaje i wkurza mnie bo ciezko go julce zaaplikowac a teraz taki jest jak te w aerozolu z tym ze po nacisnieciu kropelka wylatuje!
zasmarkana jest jak nigdy! no az zal mi jej,.. o 6:30 wstala i wzielam ja do siebe tak grzecznie lezala a ja ja tulilam i calowalam tak mi zal jest jej.. lezy bardzo zmarnowana ale humor ma... to najwazniejsze:)

Biedne te nasze dzieciaczki:no: Mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:
Co wy dziś od rana tak dużo piszecie?:-D

Mamo Stacha..ja tak samo robiłam z pieluchą tetrową...i jak Hania miała 1,5 roku to nawetnie zauważała że ma mokro, czy kupkę..gdybym jej nie sprawdzała co chwilę to by mogła tak chodzić cały dzień:-D A jak skończyła dwa lata to w końcy zaczęło jej to przeszkadzać:-D

luuzna widze ze na liscie chcialas zamiescic zdj alana z roznica po urodzeniu i 3 miesiacach! zdjecia nie mzona otworzyc no i musze przyznac ze szybko sie z tym obudzilas haha przeciez juz wklejane beda 6 miesieczniaki!

a co tam :cool2:
jak to nie widać? kliknij na zalącznik ;-)

reklama
Hej laseczki....
nasza kolezanka Beata2710 napisala do mnie ze ma malo czasu by tu zagladac bo rozkreca swoj biznes ale pozdrawia was wszystkie:)

Ostatnia edycja:
Do góry