Właśnie doszłam do końca i cena sms mnie dobiła
a ja przeczytalam tylko na dole ze zgodny ze stawka operatora gsm i wyslalam dobrze ze na koncie mam 24 zl to mi nie wyslalao bo bym sie chyba trzasnela w leb!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie doszłam do końca i cena sms mnie dobiła
Wchodziłyście kiedyś na stronkę
mojeciuchy.pl - moda, styl, ubrania, odzież, sprzedaż i wymiana ubrań, kosmetyki, biżuteria, zegarki
ciekawe...
wiem wiem i dzięki wam wiem, że to nie jest dobre zachowanie więc sobie z nią porozmawiam od teg jest forum, żeby wypowiedzieć swoje zdanie i pomóc innym więc dzięki ... dobranoc bo moja maluka coś już marudzi w łóżeczku ... ehs te zęby nie mogą się wybić wogóle. A jak już jesteśmy przy kwestii siusiania - dziecko znajomej ma skończone 5 lat w dzien ładnie się załatwia, wyciera tyłek a w nocy nie trzyma moczu i siusia pod siebie, zakładala mu pampersy, potem wysadzała go, ale doszło do tego, że musiała co 2 godz. lecieć w nocy go wysadzać bo i tak się posikał, a po obudzeniu nie pamiętał, że robil siku. Co wy na to ??? jak to zmienić? rozmawiała z psychologiem i kazał zakładac pamki i tyle :/
Oj biedna Julcia.... zrób jej inhalację z majeranku alboposmaruj maścią majerankową jak masz.No i my po bardzo ciezkiej nocy sie witamy.
luuuzna Julka tez z katarem spala normalnie ale jak byla mlodsza teraz bardzo ja denerwowal!
jes masakra! wyslalam mezulka po nasivin bo mialam taki co pipetka si epodaje i wkurza mnie bo ciezko go julce zaaplikowac a teraz taki jest jak te w aerozolu z tym ze po nacisnieciu kropelka wylatuje!
zasmarkana jest jak nigdy! no az zal mi jej,.. o 6:30 wstala i wzielam ja do siebe tak grzecznie lezala a ja ja tulilam i calowalam tak mi zal jest jej.. lezy bardzo zmarnowana ale humor ma... to najwazniejsze
Hmm, ja tez się długo moczyłam w nocy. "Życzliwi" radzili mojej mamie dać mi klapsa to na pewno przestane, ale na szczęście nie posłuchała tylko poszła ze mną do lekarza i niestety okazało się, że mam poważną wadę układu moczowego. Mocz cofał mi sie do nerek i powodował zatrucie całego organizmu. W wieku 5 lat musiałam mieć przeszczep moczowodów:-(.Nie od razu bylo lepiej, ale lekarz poradził, żeby nie dawać mi za duzo pic przed spaniem i 2 godz po zaśnięciu zaprowadzić na siusiu (na śpiku) i faktycznie do końca nocy już nie było problemu:-).Ale ponoć sters też ma wpływ na nocne moczenie.
Oj biedna Julcia.... zrób jej inhalację z majeranku alboposmaruj maścią majerankową jak masz.
No własnie..... stresują te dzieciaki od najmłodszych lat a czasami przyczyna może gdzie indziej tkwić.
mam tam kontoWchodziłyście kiedyś na stronkę
mojeciuchy.pl - moda, styl, ubrania, odzież, sprzedaż i wymiana ubrań, kosmetyki, biżuteria, zegarki
ciekawe...