reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
co do naciecia krocz to mozna ciac
na lewo na prawo i w dól:shocked2: do pupy
moja siostra ma z dwóch stron
to drugie mniejsze mimo ze dziecko było wieksze
nie wiem jak jest z cc
ale moja tesciowa miała dwa razy cc i ma tylko jedna blizne :dry:

Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?

my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy

moj tez tak mowil ...tylko czemu dzis w nocy z bolu malo co nie umarlam...bolu takiego przedokrsowego, bo okresu jakos nie ma ...

eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?:confused:

co do naciecia krocz to mozna ciac
na lewo na prawo i w dól:shocked2: do pupy
moja siostra ma z dwóch stron
to drugie mniejsze mimo ze dziecko było wieksze
nie wiem jak jest z cc
ale moja tesciowa miała dwa razy cc i ma tylko jedna blizne :dry:
no to ja dziekuje byc taka cala pocieta miedzy nogami :/...az mnie ciarki przeszly...pozostane przy swoim krojonym brzuchu...

eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?:confused:
hmmmm mnie raz na jakis czas tak meczy a okresu nie widac.. tzn miesiac temu bylo drobne plamienie ..takie nie widomo co...gin powiedzial ,ze niestety przy karmieniu tak moze byc...okres moze sie pojawic ,kiedy chce ,albo i wogole ,albo wlasnie w taki sposob...tylko czemu do cholery znow tak boli :/ mialam nadziej,ze pozegnam sie przynajmnie z tymi okresowymi dolegliwosciami a tu widze,ze sie nie zapowiada :/

my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy
no tak...najpierw trzeba gdzies na zywo zobaczyc a pozniej najwyzej na allegro kupowac ..oczywiscie jak jest duzo taniej, bo jak cena podobna to lepiej w zwyklym sklepie ..

reklama
Do góry