moj tez tak mowil ...tylko czemu dzis w nocy z bolu malo co nie umarlam...bolu takiego przedokrsowego, bo okresu jakos nie ma ...jak to jest ze moj gin zawsze powtarzal ze po ciazy okresy sa mniej bolesne ...
reklama
jak to jest ze moj gin zawsze powtarzal ze po ciazy okresy sa mniej bolesne ...
moj gin tez tak mowił ze po porodzie bedzie lepiej
i co do mnie jak narazie sie nie mylił:-)
noz to szok a bolesne były strasznie
teraz tez boli ale tylko troszeczku
Jezuuuuu laski... okres dostałam już drugi dzień się męczę a panadol nie pomaga... co można brać tak żeby małemu nie zaszkodziło (dostaje cyca tylko)... chyba się przekręcę...
no jak karmisz to nic wiecej nie mozesz
cos ciepłego na brzuszek i lulu
jutro bedzie lepiej
co do naciecia krocz to mozna ciac
na lewo na prawo i w dól do pupy
moja siostra ma z dwóch stron
to drugie mniejsze mimo ze dziecko było wieksze
nie wiem jak jest z cc
ale moja tesciowa miała dwa razy cc i ma tylko jedna blizne
nie wiem jak jest z cc
Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?
my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy
moj tez tak mowil ...tylko czemu dzis w nocy z bolu malo co nie umarlam...bolu takiego przedokrsowego, bo okresu jakos nie ma ...
eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?
no to ja dziekuje byc taka cala pocieta miedzy nogami :/...az mnie ciarki przeszly...pozostane przy swoim krojonym brzuchu...co do naciecia krocz to mozna ciac
nie wiem jak jest z cc
hmmmm mnie raz na jakis czas tak meczy a okresu nie widac.. tzn miesiac temu bylo drobne plamienie ..takie nie widomo co...gin powiedzial ,ze niestety przy karmieniu tak moze byc...okres moze sie pojawic ,kiedy chce ,albo i wogole ,albo wlasnie w taki sposob...tylko czemu do cholery znow tak boli :/ mialam nadziej,ze pozegnam sie przynajmnie z tymi okresowymi dolegliwosciami a tu widze,ze sie nie zapowiada :/eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?
no tak...najpierw trzeba gdzies na zywo zobaczyc a pozniej najwyzej na allegro kupowac ..oczywiscie jak jest duzo taniej, bo jak cena podobna to lepiej w zwyklym sklepie ..my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy
reklama