reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
co do naciecia krocz to mozna ciac
na lewo na prawo i w dól:shocked2: do pupy
moja siostra ma z dwóch stron
to drugie mniejsze mimo ze dziecko było wieksze
nie wiem jak jest z cc
ale moja tesciowa miała dwa razy cc i ma tylko jedna blizne :dry:

Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?

my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy

moj tez tak mowil ...tylko czemu dzis w nocy z bolu malo co nie umarlam...bolu takiego przedokrsowego, bo okresu jakos nie ma ...

eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?:confused:

co do naciecia krocz to mozna ciac
na lewo na prawo i w dól:shocked2: do pupy
moja siostra ma z dwóch stron
to drugie mniejsze mimo ze dziecko było wieksze
nie wiem jak jest z cc
ale moja tesciowa miała dwa razy cc i ma tylko jedna blizne :dry:
no to ja dziekuje byc taka cala pocieta miedzy nogami :/...az mnie ciarki przeszly...pozostane przy swoim krojonym brzuchu...

eliza80 mnie taki ból przedokresowy męczył około tygodnia i dopiero po tym okres. Fakt, pierwszego dnia nie bolało, ale powoli się nasilało i teraz już nie jest tak fajnie... może po ciąży są mniej bolesne okresy, ale kolejne, a nie pierwszy?:confused:
hmmmm mnie raz na jakis czas tak meczy a okresu nie widac.. tzn miesiac temu bylo drobne plamienie ..takie nie widomo co...gin powiedzial ,ze niestety przy karmieniu tak moze byc...okres moze sie pojawic ,kiedy chce ,albo i wogole ,albo wlasnie w taki sposob...tylko czemu do cholery znow tak boli :/ mialam nadziej,ze pozegnam sie przynajmnie z tymi okresowymi dolegliwosciami a tu widze,ze sie nie zapowiada :/

my zakupilismy z poolspa lede z hydromasazem
i ta firme moge polecic
ta co pokazałas fakt fajnie wyglada
ale jak sie bedzie sprawowac...
jak chodzilismy po sklepach w poszukiwaniu to tej firmy nie widziłam
to jest dosc duzy wydatek
ja bym na allegro nie kupiła
my tylko baterie do wanny i umywalek na allegro kupowalismy
no tak...najpierw trzeba gdzies na zywo zobaczyc a pozniej najwyzej na allegro kupowac ..oczywiscie jak jest duzo taniej, bo jak cena podobna to lepiej w zwyklym sklepie ..

reklama
Do góry