reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
to jak nie planujesz to szczegolnie uwazaj,bo ja po tej tablecie zaszlam w ciaze natychmiast...a wczesniej staralam sie 1,5roku i nic...taka dawka hormonow moze roznie zadzialac :tak:
prosze cie! nie strasz mnie! a pamietasz jak sie nazywala ta tabletka bo ja wzielam Escapelle,i teraz mnie cos mdli...i wogole w gardle mnie drapie, ale to chyba za szybko na objawy ciazy skoro to sie zdarzylo w czwartek wieczorem, wogole to do stosunku wogole nie doszlo, glupia sytuacja, chcialabym zebyscie mi doradzily, ale wstydze sie to opisac,
dobra mozecie pomyslec ze jestem glupia cokolwiek, ale juz opowiem jak bylo:
w ruch poszla reka, i K.wystrzelil na moja reke, ja ja wytarlam w recznik a potem dotknelam sie tam na dole, ale nie wkladalam palcow do srodka...nie wiem czy jest duze prawdopodobienstwo zaciazenia w takiej sytuacji...ale wolalam wziasc tabse.
glupia jestem juz raz przeciez wpadlismy, teraz by mnie zabili chyba:((((((((((

No moja też się ostatnio nauczyła zasypiać w dzień w wózku- wcześniej był wrzask jak ją tam wsadzałam. W ogóle nauczyła się spania w dzień, bo niekiedy było tak, że przespała mi 1,5 h za cały dzień!!!!!! A teraz robi jedno spańsko2-3 h i ze dwie-trzy drzemki po 15-30 minut. TAk więc jestem baaaardzo happy. Oby jej się nie odmieniło.
Co do spania w wózku to tylko nie wiem, co będzie, jak wyrośnie z gondolki a nauczy się w nim zasypiać? Chyba trzeba będzie się znowu zaprzyjaźnić z kanapą.

hehheh kochana to tak jak moja, tez miala taki okres ze nie chciala w dzien spac WCALE!!!!!!!!!!! na szczescie jej sie odmienilo:)oby tak jej zostalo:) ok laseczki birgne was dalej nadrabiac.....

co do smokow..........moja ostatnio nie bardzo chce!!!!!!!!!!!!wypluwa!!!!!! no tylko wieczorem po kapieli i jedzonku powraca do lask.........ale doslownie nA 10-15 MINUT do czasu az ja do lozeczka poloze............ i podczas zasypiania wypluwa........

prosze cie! nie strasz mnie! a pamietasz jak sie nazywala ta tabletka bo ja wzielam Escapelle,i teraz mnie cos mdli...i wogole w gardle mnie drapie, ale to chyba za szybko na objawy ciazy skoro to sie zdarzylo w czwartek wieczorem, wogole to do stosunku wogole nie doszlo, glupia sytuacja, chcialabym zebyscie mi doradzily, ale wstydze sie to opisac,
dobra mozecie pomyslec ze jestem glupia cokolwiek, ale juz opowiem jak bylo:
w ruch poszla reka, i K.wystrzelil na moja reke, ja ja wytarlam w recznik a potem dotknelam sie tam na dole, ale nie wkladalam palcow do srodka...nie wiem czy jest duze prawdopodobienstwo zaciazenia w takiej sytuacji...ale wolalam wziasc tabse.
glupia jestem juz raz przeciez wpadlismy, teraz by mnie zabili chyba:((((((((((
myśle ,ze malo prawdopodobne...a mdli Ci po tej tabletce..to jest taka dawka hormonów,ze naprawde mozna sie zle czuc ...Ja nie pamietam jaka bralam ,ale to nie ma znaczenia bo wszytsko to to samo...tak mi lekarz mowil..

kasiuh spokojnie nie wkrecaj sie........ na pewno wszystko jest ok.

a tak sie dzis zastanawialam czy przy ewentualnym nastepnym porodzie rozcinaja w tym samym miejscu gdzie sie pierwsze naciecie mialo????????

reklama
Do góry