reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku ja osobiście na hydromasaż w domu się nie zdecydowałam:-( znajomy hydraulik szczerze nam odradzał... to jest fajne ale trzeba szczególnie dbać o takie wanny, przeczytaj sobie ten artykuł:
Nieprzyjemny zapach wydobywający się z wanny z hydromasażem - wanna, wanny - Wanny i natryski - Muratordom.pl

Ojej współczuję!
Witam sie w ten cudownie słoneczny dzień :)

co do wanny to my tez z takiego powodu sie nie zdecydowalismy ...trzeba dbac,konserwowac, jak nie to szybko sie zepsuje..Stwierdzilismy,ze to bez sensu ..tym bardziej,ze mamy w okolicy hotel 4****gwiazkowy do ktorego czesto chodzimy na basen i na hydrozmasaze...

Kasiekr udanego wyjazdu!!!;-);-)
My zaklepaliśmy na tydzień urlop w Sopocie ale to dopiero pod koniec maja;-( Mam ochotę pospacerować nad morzem, dzieci jodu powdychają a ja odpocznę przed pójściem do pracy;-)

Georgina Sto Lat!!!

Kasiekr udanego wyjazdu!!!;-);-)
My zaklepaliśmy na tydzień urlop w Sopocie ale to dopiero pod koniec maja;-( Mam ochotę pospacerować nad morzem, dzieci jodu powdychają a ja odpocznę przed pójściem do pracy;-)

Georgina Sto Lat!!!

Morza tez zazdroszcze :-p Rozmarzylam sie przez Was dziewczyny. Ale my juz za niecale 2 tygodnie jedziemy do Polski i ja zostaje az do 8 maja :tak:

Najlepsze zycznia Georgina!!! Milego urodzinowego dnia!

Georgina Wszystkiego NAjjjjjjjlepszego!:):):):) od Julka też ;)

spróbuję potem nadrobić wczorajszy dzień...a tymczasem komp mi coś się wiesza:confused:..znika to pojawia się ..dam mu odpocząć a my śmigamy na spacer bo piękna pogoda u nas dzisiaj :-)...

wika to jest raczej dla osob ktore juz nie zamierzaja rodzic wiec zastanow sie ...

hmm albo ja mam zle info albo to jest na 5 lat a ja nie zamierzam rodzic napewno przez najblizsze 10 lat :-D ale i tak chcialam tylko na 5 lat zalozyc potem niech sie dzieje co chce jakies tam inne sposoby ale ja naprawde drugie dziecko wolalabym miec kolo 30-stki ;) przypominam ja mam 21 lat ;)

nam ze smokiem jest dosc wygodnie ... i narazie nie zamierzamy z nim walczyc :) moze po roku ...
Nam tak samno ;) w koncu po to one sa :D

eeee no co Ty ? a niby dlaczego ? spirale mozna w kazdej chili wyjac i mozna dzialac...mi moj lekarz zaproponowal...powiedzial ,ze to najlepsze rozwiazanie w przeciwienstwie do tabletek...Ale ja sie na ta spirale i tak chyba nie zdecyduje ...boje sie samago zakladnia..choc lekarz zaproponowal mi ,ze moze znieczulic z anestezjologiem i zalozyc skoro mam taki lek..nie wiem sama...na pewno nie zdecyduje sie juz na hormony...
Ja juz jestem zdecydowana jeszcze rozmowa z ginka no wlasnie ale boje sie zakladania tego :(:(:

Kopciuszku bardzo bolalo zalozenie wkladki ?????? przypominam ja jestem wrazliwa na bol hehe i mysle ze dla mnie to ok rozwiazanie mam sie truc 10 lat tabletkami no masakra .... kopciuszku napisz cos wiecej na ten temat wszystko co wiesz mozesz tu lub na piriva bo czasem nie zawsze mam czas nadrobic plissssssss

reklama
Witam sie :) moj mis sie obudzil jak tylko skonczylam nadrabiac ehh hehe ;-)

GEORGINA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM HEHE ... itd ....:-)

Do góry