my sie pakujemy bo jutro z rana jedziemy do Zakopca...
Jak Wam fajnie! Jak to przeczytalam to az mi sie lezka zakrecila tak zatesknilam za Polska i za polskimi klimatami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my sie pakujemy bo jutro z rana jedziemy do Zakopca...
Witam sie w ten cudownie słoneczny dzieńKopciuszku ja osobiście na hydromasaż w domu się nie zdecydowałam:-( znajomy hydraulik szczerze nam odradzał... to jest fajne ale trzeba szczególnie dbać o takie wanny, przeczytaj sobie ten artykuł:
Nieprzyjemny zapach wydobywający się z wanny z hydromasażem - wanna, wanny - Wanny i natryski - Muratordom.pl
Ojej współczuję!
Kasiekr udanego wyjazdu!!!;-);-)
My zaklepaliśmy na tydzień urlop w Sopocie ale to dopiero pod koniec maja;-( Mam ochotę pospacerować nad morzem, dzieci jodu powdychają a ja odpocznę przed pójściem do pracy;-)
Georgina Sto Lat!!!
wika to jest raczej dla osob ktore juz nie zamierzaja rodzic wiec zastanow sie ...
Nam tak samno w koncu po to one sanam ze smokiem jest dosc wygodnie ... i narazie nie zamierzamy z nim walczyc moze po roku ...
Ja juz jestem zdecydowana jeszcze rozmowa z ginka no wlasnie ale boje sie zakladania tego :eeee no co Ty ? a niby dlaczego ? spirale mozna w kazdej chili wyjac i mozna dzialac...mi moj lekarz zaproponowal...powiedzial ,ze to najlepsze rozwiazanie w przeciwienstwie do tabletek...Ale ja sie na ta spirale i tak chyba nie zdecyduje ...boje sie samago zakladnia..choc lekarz zaproponowal mi ,ze moze znieczulic z anestezjologiem i zalozyc skoro mam taki lek..nie wiem sama...na pewno nie zdecyduje sie juz na hormony...