reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

lekarz mówił mi ,ze tak...

Chyba, że chodzi o klasyczne (nagłe ratujące życie) pionowe - od pępka do spojenia łonowego, wtedy operację wykonuje się na starym cięciu wycinając starą bliznę, ale Kasi nie o te raczej chodziło ..... ja mam wzdłuż i następna operacja byłaby nad tym cięciem

reklama
prosze cie! nie strasz mnie! a pamietasz jak sie nazywala ta tabletka bo ja wzielam Escapelle,i teraz mnie cos mdli...i wogole w gardle mnie drapie, ale to chyba za szybko na objawy ciazy skoro to sie zdarzylo w czwartek wieczorem, wogole to do stosunku wogole nie doszlo, glupia sytuacja, chcialabym zebyscie mi doradzily, ale wstydze sie to opisac,
dobra mozecie pomyslec ze jestem glupia cokolwiek, ale juz opowiem jak bylo:
w ruch poszla reka, i K.wystrzelil na moja reke, ja ja wytarlam w recznik a potem dotknelam sie tam na dole, ale nie wkladalam palcow do srodka...nie wiem czy jest duze prawdopodobienstwo zaciazenia w takiej sytuacji...ale wolalam wziasc tabse.
glupia jestem juz raz przeciez wpadlismy, teraz by mnie zabili chyba:((((((((((

Nie mozliwe jest zajscie w ciaze w ten sposob:no:przeciez plemniki na powietrzu zyja doslownie kilkanascie sekund:tak:pozatym wytarlas reke,plemniki to nie pchly:-Dnie skakaja:-Di moim zdaniem nie potrzebnie bralas tabsa no ale jesli to juz zrobilas to moze sie dziac roznie:tak:przeciez te hormony nie dzialaja tylko jeden dzien:no:wiec mozliwe jest to ze po tabletce tak sie czujesz:tak:i moze to trwac znacznie dluzej:tak:

kasiuh spokojnie nie wkrecaj sie........ na pewno wszystko jest ok.

a tak sie dzis zastanawialam czy przy ewentualnym nastepnym porodzie rozcinaja w tym samym miejscu gdzie sie pierwsze naciecie mialo????????

Ja mam w tym samym miejscu:tak:tez sie nad tym zastanawialam wczesniej:tak:a tak wogole to powiem ci ze rzadko nacinaja przy kolejnej ciazy:tak:mnie gdyby nie zablokowana glowka tez by nie nacieli:no:gdyby Patryk byl mniejszy nie byloby naciecia:no:a pomyslec co by bylo gdybym urodzila w terminie:szok::szok:jak ja bym dala rade:sorry2:

tak. ja rodzilam naturalnie i wlasnie bylam ciekawa czy mnie poszatkuja po raz kolejny:):):)

ja juz bym chciala znow w ciazy byc,,,, ale poczekam jeszcze z rok , no moze dwa,,, o ile wczesniej sie nic nie wydarzy:)

Dobry wieczór!
Nie było mnie gdyż byłam w gościach, trochę "z partyzanta" bo mieliśmy wracać a zostaliśmy na noc. Jestem zła na M bo nie byłam przygotowana, dzieci bez ubrań na przebranie, bez piżamek, dobrze, że pieluch mi starczyło. O sobie już nie wspomnę, jeden dzień bez mycia wytrzymałam, ale komfortowo się nie czułam. Do tego M wczoraj zapalił papierosa mimo mojego sprzeciwu i "za karę" kupiłam sobie bluzę i trampki z Umbro, choć mieliśmy kupować ubrania dla niego :-) Kazałam wyciągnąć kartę i zapłacić, a co!
Aniu, ja bym Ci jednak radziła wstrzymać się ze ślubem. To poważna sprawa, rozwody nie są przyjemne. Już nie pierwszy raz piszesz o numerach, które wykręca Ci Bartek. Napiszę szczerze, że ja o nim najlepszego zdania nie mam. Jest bardzo niedojrzały i nie chodzi tu o wiek, bo mój M nigdy by takich numerów nie robił, ile lat by nie miał. Szacunek to podstawa związku i musisz go tego nauczyć. Odwołanie ślubu teraz powinno dać mu do myślenia. Po ślubie już niczego go nie nauczysz, lepiej wyjść za człowieka, który musiał na Cieie trochę poczekać i doceni fakt, że zostaniesz jego żoną. Zresztą co się odwlecze to nie uciecze.
U mnie z pamięcią też ostatnio kiepsko, bo chciałam jeszcze coś napisać i zapomniałam, tak się wciągnęłam w temat Ani. Uciekam spać bo ostatnia nocka była nieprzespana, do tego poza domem i stęskniłam się za swoim łóżeczkiem. Dobranoc dziewuszki!

P.S. Kopciuszku, trafna odpowiedź, plemniki to nie pchły :-) :-) :-)
Nessi, jaki ty masz leżaczek? Pamiętam, że był tani i fajny. Mój się praktycznie zepsuł.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?

Zastanawiam sie tylko czy ono jest z obudowa,bo tam nic nie pisze,chyba jest obudowane?Jak myslicie?

kopciuszku sprawdz czy ta wanna ma ta obudowe i ja szczerze wolalabym doplacic i nie kupowac na sieci tylko gdzies gdzie masz pewna gwarancje ... pisze z doswiadczenia kolezanki ktora takie sprzety kupowala /kabine prysznicowa/ i potem musiala rozwalac lazienke bo sie okazalo ze jakis element byl uszkodzony a kabina juz byla zabudowana ... jak masz firme ktora jest ze tak powiem "pod reka" to mozna conico naprawic na miejscu a ona musiala wszystko wysylac gdzies w swiat !!! nawet sobie nie wyobrazam zeby taki numer robic z wanna ... a tu sa sprzety typu dysze, radio, swiatelka ... duzo bajerow ktore moga sie psuc !!

ale ogolnie bajer :) mi sie podoba i tez o takiej bajeranckiej mysle jak sie bede budowac :)

Następne cięcie jest wyżej :)

moj gin mowil ze w tym samym miejscu !! moja kuzynka tak bedzie teraz miala to sie przekonam :)

A mi właśnie mówiono, że nie ........ cóż to potem by było zbliznowacenie

tzn przy cesarce na 100% w tym samym miejscu...lekarz sie smial z mojego pytania i odpowiedzial ,ze sznytow na brzuchu nie robia :D...wycina sie stara blizne poprostu...przy nacinaniu krocza spytalam sie tylko raz i niezglebialam tematu ,wiec na 100% nie odpowiem...

Jezuuuuu laski... okres dostałam :baffled: już drugi dzień się męczę a panadol nie pomaga... co można brać tak żeby małemu nie zaszkodziło (dostaje cyca tylko)... chyba się przekręcę...:no::baffled::shocked2:

reklama
kopciuszku sprawdz czy ta wanna ma ta obudowe i ja szczerze wolalabym doplacic i nie kupowac na sieci tylko gdzies gdzie masz pewna gwarancje ... pisze z doswiadczenia kolezanki ktora takie sprzety kupowala /kabine prysznicowa/ i potem musiala rozwalac lazienke bo sie okazalo ze jakis element byl uszkodzony a kabina juz byla zabudowana ... jak masz firme ktora jest ze tak powiem "pod reka" to mozna conico naprawic na miejscu a ona musiala wszystko wysylac gdzies w swiat !!! nawet sobie nie wyobrazam zeby taki numer robic z wanna ... a tu sa sprzety typu dysze, radio, swiatelka ... duzo bajerow ktore moga sie psuc !!

ale ogolnie bajer :) mi sie podoba i tez o takiej bajeranckiej mysle jak sie bede budowac :)
wanienka super a sprzedawce tez radzilabym sprawdzic ..tzn najlepiej jakby byl to poprostu sklep sprzedajcy tez na allegro i miescil sie w Twojej okolicy zeby w razie czego nie bylo problemow z reklamacja...Jak kupuje drozszez rzeczy to z reguly tak robie ...

Do góry