reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Marciu pytalam ale chyba nie doczytalas czy malego rozbierasz w markecie z kombinezona i czapy czy tak znim jezdzisz jak na dworze?

ja rozpinam kombinezon/kurtke i sciagam czapke no i my dosc czesto bywamy w marketach ... chyba juz ze 4-5 razy bylismy i jutro znowu sie wybieramy ...

Aniola gratuluje decyzji !! narazie bedziecie brac cywilny tylko czy koscielny tez ??

a moje dziecko dzis dopoludnia zaprotestowalo i nie chcialo spac za to spi teraz !! ciekawe o ktorej mi usnie wieczorem ...

kolejna paranoja mojej tesciowej: pytam co chce zrobic z tych piersi z kuraka na obiad bo chcialam zrobic kebab z sosem czosnkowym ... a ona na to ze ona woli kurczaka z cebula i marchewka i to zrobi ... mysle sobie "no dobra skoro wolisz to zrob" /dodam ze mi to wcale nie smakuje - takie mdle bez smaku i wogole ... czyli jak wszystko co robi moja tesciowa/ no wiec przed jej wyjazdem /jupiii pojechala na 2 dni do krakowa/ pytam czy jadla drugie danie a ona na to "ja to dla was ugotowalam !!! no i wez tu zrozum babe - ona woli a my mamy zjesc !!!! kiedy my wolimy co innego !!!!

reklama
kolejna paranoja mojej tesciowej: pytam co chce zrobic z tych piersi z kuraka na obiad bo chcialam zrobic kebab z sosem czosnkowym ... a ona na to ze ona woli kurczaka z cebula i marchewka i to zrobi ... mysle sobie "no dobra skoro wolisz to zrob" /dodam ze mi to wcale nie smakuje - takie mdle bez smaku i wogole ... czyli jak wszystko co robi moja tesciowa/ no wiec przed jej wyjazdem /jupiii pojechala na 2 dni do krakowa/ pytam czy jadla drugie danie a ona na to "ja to dla was ugotowalam !!! no i wez tu zrozum babe - ona woli a my mamy zjesc !!!! kiedy my wolimy co innego !!!!

Mea stwierdzam ze masz najlepsza Tesciowa!!!!!!

mam coś specjalnego dla Mamy Stacha hehe (foto) ;-)
no i gratulacje Aniu! :-)

Załączniki

• Zdjęcie0324.jpg
    Zdjęcie0324.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 39
hej Mamuśki! troche rzadko zaglądam, ale mam za dużo na głowie ostatnio..
u mojego dzieciątka wszysatko super, za 2 tyg bedzie miał 2 miesiące, waży juz ponad 6kg to chyba dobrze na cycu przybiera. Ubranka już mu musze zakładać rozmiar 68 i 74bo reszta za małe wszystko :)mój ciągle robi a-gu, buu itp, i mam wrażenie że mi odpowiada jak mówie żeby powiedział :))
troche tylko mamy czasem problem z nim-szczególnie rano-widać że nie umie się wypierdzieć-napina sie, robi sie czerwony, no to mu robie wygibasy nogami, na brzuch go itp, i po jakimś czasie pierdzi..daje mu wode koperkową, wcześniej herbatke z kopru i krople - espumisan i bobotic ale krople nie działają, ta woda koperkowa troche chyba pomaga. A wy miałyście takie problemy?
pozdrowienia :rofl2:

reklama
Do góry