Chérie
Mama Danielka
Jutro na tvn leci piekny film Pamietnik ogladala ktoras?
i oglądałam i czytałam... i za każdym razem ryczałam typowy wyciskacz łez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro na tvn leci piekny film Pamietnik ogladala ktoras?
A my z samego rana bylismy na USG bioderek.... udało nam sie byc drugimi w kolejce:-) normalnie nie moglam w to uwierzyc!
lekarz stwierdzil ze jest dobrze ale moze byc lepiej ze ten jej rozkrok jak podgiął nożki jest troszkę nie do końca i że on by po pieluszkwał na anszym miejscu mała przez 6 tyg! tak wiec zaczynamy pieluszkowanie i za 6tyg do kontroli..ale na usg jak oglądał stawy to mówił ze jest ok...:-)
no i corcia zaczepiala 2 starszych kolegow od siebie!
a oni sie jej bali!! ahahaha
moze to jakies uczulenie na pieluszke??
idz i bezczelnie sie wbijaj kazdy o normalnym umysle Cie przepusci i kazdy lekaz z powolania nie powinien Ci odowic porady..
GRATULACJEEEE!!!
ja bylam troszke powerandowac malego bo dr nam zezwolila na spacery...
i myslalam ze pospi a ten wstal 5 minut po wejsciu do domu i koniec..
znow mu sie wlaczyl maruder..
a nie mam sily wniesc wozka na pietro to takich waskich schodach bo trzeba go wysoko podniesc;/ a tak bym pobujala i moze by zsanal na troszke...
cartersa tez mam i chyba one najbardziej odpowiadaja rozmiarowi jak dla mnie Gabrysia jesze dzis ma na sobie bodziaka new borna i widze, ze jeszcze z raz go zalozymy i bedzie za maly...
a takie wielki to nexta kupilam sa olbrzymi na okres 0-3 bylby dobre dla tego olbrzyma kolezanki o ktorej pisalam
I znowu bedziesz miala nas gdzies...:--DNo jutro dam mu łyżeczke jabluszka z hippa bo akurat mam bo mlody dostal od cioci hahaha i tak mnie ten sloiczek cholera korcil i korcil ,jutro otworze! Narazie lyzeczke na troszku i bede obserwowac
Ja mialam 11 stycznia i co???? jak narazie nie dostalam drugiej kuzwa! A brzuch boli juz od ponad tygodnia !
Ja dzisiaj relaxa mam z mezem w lozku bo wraca dzisiaj -mysle ze po 17 bedzie w domciu !
Kupil biedny jeansy mi , 28 rozmiar ( czym mnie wkurzyl) taaaa teraz mam 29 na dupie i lekko ciasnawe !
kuzwa jak ja wcisne 28 na dupsko? on mysli ze ja taka jak przed ciaza a tu ZONK !
pocieszam sie ze moze tak jak z rozmiarami dzieciecymi hahahahah rozmiar rozmiarowi nie rowny
No no ulegaj,niech przeczysci kominA ja sie zawiesilam na 18 punktach ! dzisiaj wogole nie wchodzilam na smyki !
Jarek jak przyjedzie dziecko oddaje i nabijam ! chyba ze fochem trzasnie ze on na weekend przyjezdza a ja na kompie to mu ulegne bo nie bzyknie mnie jeszcze hahahahahaha
A ja zamowilam paczke z neta i przyszedl mi pas poporodowy tajemniczej Pani Teresy no i kurde zamowilam rozmiar M bo tak mi wyszlo jak sie zmierzylam i ja ledwo to na dupsko naciagnelam myslalam ze sie zajade przy zakladaniu tego gowna najpierw przez dol nie wszedl to przez gore sprobowalam i dupa zaplatalam sie w to tak ze nie moglam sie ruszyc to sztywne takie ze ledwo co naciagnac mialam sile jakos sie z tego wyplatalam mowie nie no nie poddam sie rozebralam sie i znow od dolu probuje naciagnac upocilam sie naskakalam prawie pod sufit i nalozylam i co ... ledwo moglam oddech zlapac a gora z tylu mi faldy powychodzily ( te z plecow haha) No i ja musze chyba najpierw 5 kg zrzucic zeby to nosic bo sie nie da w tym oddychac NO ale mimo tego ze ledwo wlazlam w tym pasie po schodach na gore to pobieglam jak dzikus wywloklam z szafy sukienke i sie ubralam tralalal i podziwialam moja talie gladka haha ale ja glupia jestem no i powiem wam ze gdybym miala odpowiedni rozmiar to pas jest zajebisty a tak musze jeszcze zrzucic zeby to zalozyc i sie nie przekrecic
dziekjuję wszystkim :*
Daffi, co to za pas masz??
bo tez bym se moze zakupiła..
Fajnie ze jest ok;-)tez tak chce uslyszec jak pojde na kontrole
Właśnie weszliśmy do domu i jeszcze was nie nadrobiłam ale muszę coś napisać bo mnie rozerwie ze złości
Byliśmy z wizytą u mojej babci w Katowicach i pechowo trafiliśmy na moją ciotkę która uwaza się za eksperta od dzieci choć ma jedną córkę 30 letnią
I wyobraźcie sobie że dała Tomkowi na łyżce żuru kiszonego a potem ZIEMNIAKÓW
***** myślałam że ją zabiję jak to zobaczyłam!!!!
Serce mi stanęło w gardle ze strachu że się zacznie dusić!
A jak wypluł ziemniaki na koszulkę to pocisła mu je palcem
A ja przy niej czuję się jak 10letnia smarkula i bałam się odezwać:-(
No idiotka
Właśnie weszliśmy do domu i jeszcze was nie nadrobiłam ale muszę coś napisać bo mnie rozerwie ze złości
Byliśmy z wizytą u mojej babci w Katowicach i pechowo trafiliśmy na moją ciotkę która uwaza się za eksperta od dzieci choć ma jedną córkę 30 letnią
I wyobraźcie sobie że dała Tomkowi na łyżce żuru kiszonego a potem ZIEMNIAKÓW
***** myślałam że ją zabiję jak to zobaczyłam!!!!
Serce mi stanęło w gardle ze strachu że się zacznie dusić!
A jak wypluł ziemniaki na koszulkę to pocisła mu je palcem
A ja przy niej czuję się jak 10letnia smarkula i bałam się odezwać:-(
No idiotka
3 miesieczne dziecko chciala tym nakarmic??? omg co za babsko!!!!!!
nie dziwie sie ze zla jestes!
moja julcia w tlusty czwartek zostala poczestowana mini odrobinka dzemu i dzis moja mam dala jej tez tak jezyczkiem liznac dzem z ciasteczka!