mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Marciu pytalam ale chyba nie doczytalas czy malego rozbierasz w markecie z kombinezona i czapy czy tak znim jezdzisz jak na dworze?
ja rozpinam kombinezon/kurtke i sciagam czapke no i my dosc czesto bywamy w marketach ... chyba juz ze 4-5 razy bylismy i jutro znowu sie wybieramy ...
Aniola gratuluje decyzji !! narazie bedziecie brac cywilny tylko czy koscielny tez ??
a moje dziecko dzis dopoludnia zaprotestowalo i nie chcialo spac za to spi teraz !! ciekawe o ktorej mi usnie wieczorem ...
kolejna paranoja mojej tesciowej: pytam co chce zrobic z tych piersi z kuraka na obiad bo chcialam zrobic kebab z sosem czosnkowym ... a ona na to ze ona woli kurczaka z cebula i marchewka i to zrobi ... mysle sobie "no dobra skoro wolisz to zrob" /dodam ze mi to wcale nie smakuje - takie mdle bez smaku i wogole ... czyli jak wszystko co robi moja tesciowa/ no wiec przed jej wyjazdem /jupiii pojechala na 2 dni do krakowa/ pytam czy jadla drugie danie a ona na to "ja to dla was ugotowalam !!! no i wez tu zrozum babe - ona woli a my mamy zjesc !!!! kiedy my wolimy co innego !!!!