reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Marciu pytalam ale chyba nie doczytalas czy malego rozbierasz w markecie z kombinezona i czapy czy tak znim jezdzisz jak na dworze?

ja rozpinam kombinezon/kurtke i sciagam czapke no i my dosc czesto bywamy w marketach ... chyba juz ze 4-5 razy bylismy i jutro znowu sie wybieramy ...

Aniola gratuluje decyzji !! narazie bedziecie brac cywilny tylko czy koscielny tez ??

a moje dziecko dzis dopoludnia zaprotestowalo i nie chcialo spac za to spi teraz !! ciekawe o ktorej mi usnie wieczorem ...

kolejna paranoja mojej tesciowej: pytam co chce zrobic z tych piersi z kuraka na obiad bo chcialam zrobic kebab z sosem czosnkowym ... a ona na to ze ona woli kurczaka z cebula i marchewka i to zrobi ... mysle sobie "no dobra skoro wolisz to zrob" /dodam ze mi to wcale nie smakuje - takie mdle bez smaku i wogole ... czyli jak wszystko co robi moja tesciowa/ no wiec przed jej wyjazdem /jupiii pojechala na 2 dni do krakowa/ pytam czy jadla drugie danie a ona na to "ja to dla was ugotowalam !!! no i wez tu zrozum babe - ona woli a my mamy zjesc !!!! kiedy my wolimy co innego !!!!

reklama
kolejna paranoja mojej tesciowej: pytam co chce zrobic z tych piersi z kuraka na obiad bo chcialam zrobic kebab z sosem czosnkowym ... a ona na to ze ona woli kurczaka z cebula i marchewka i to zrobi ... mysle sobie "no dobra skoro wolisz to zrob" /dodam ze mi to wcale nie smakuje - takie mdle bez smaku i wogole ... czyli jak wszystko co robi moja tesciowa/ no wiec przed jej wyjazdem /jupiii pojechala na 2 dni do krakowa/ pytam czy jadla drugie danie a ona na to "ja to dla was ugotowalam !!! no i wez tu zrozum babe - ona woli a my mamy zjesc !!!! kiedy my wolimy co innego !!!!

Mea stwierdzam ze masz najlepsza Tesciowa!!!!!!

mam coś specjalnego dla Mamy Stacha hehe (foto) ;-)
no i gratulacje Aniu! :-)

Załączniki

• Zdjęcie0324.jpg
    Zdjęcie0324.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 32
hej Mamuśki! troche rzadko zaglądam, ale mam za dużo na głowie ostatnio..
u mojego dzieciątka wszysatko super, za 2 tyg bedzie miał 2 miesiące, waży juz ponad 6kg to chyba dobrze na cycu przybiera. Ubranka już mu musze zakładać rozmiar 68 i 74bo reszta za małe wszystko :)mój ciągle robi a-gu, buu itp, i mam wrażenie że mi odpowiada jak mówie żeby powiedział :))
troche tylko mamy czasem problem z nim-szczególnie rano-widać że nie umie się wypierdzieć-napina sie, robi sie czerwony, no to mu robie wygibasy nogami, na brzuch go itp, i po jakimś czasie pierdzi..daje mu wode koperkową, wcześniej herbatke z kopru i krople - espumisan i bobotic ale krople nie działają, ta woda koperkowa troche chyba pomaga. A wy miałyście takie problemy?
pozdrowienia :rofl2:

reklama
Do góry