reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja zamowilam paczke z neta i przyszedl mi pas poporodowy tajemniczej Pani Teresy no i kurde zamowilam rozmiar M bo tak mi wyszlo jak sie zmierzylam i ja ledwo to na dupsko naciagnelam myslalam ze sie zajade przy zakladaniu tego gowna najpierw przez dol nie wszedl to przez gore sprobowalam i dupa zaplatalam sie w to tak ze nie moglam sie ruszyc to sztywne takie ze ledwo co naciagnac mialam sile jakos sie z tego wyplatalam mowie nie no nie poddam sie rozebralam sie i znow od dolu probuje naciagnac upocilam sie naskakalam prawie pod sufit i nalozylam i co ... ledwo moglam oddech zlapac a gora z tylu mi faldy powychodzily ( te z plecow haha) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i ja musze chyba najpierw 5 kg zrzucic zeby to nosic bo sie nie da w tym oddychac NO ale mimo tego ze ledwo wlazlam w tym pasie po schodach na gore to pobieglam jak dzikus wywloklam z szafy sukienke i sie ubralam tralalal :cool: i podziwialam moja talie gladka haha ale ja glupia jestem no i powiem wam ze gdybym miala odpowiedni rozmiar to pas jest zajebisty a tak musze jeszcze zrzucic zeby to zalozyc i sie nie przekrecic:zawstydzona/y:

A ja zamowilam paczke z neta i przyszedl mi pas poporodowy tajemniczej Pani Teresy no i kurde zamowilam rozmiar M bo tak mi wyszlo jak sie zmierzylam i ja ledwo to na dupsko naciagnelam myslalam ze sie zajade przy zakladaniu tego gowna najpierw przez dol nie wszedl to przez gore sprobowalam i dupa zaplatalam sie w to tak ze nie moglam sie ruszyc to sztywne takie ze ledwo co naciagnac mialam sile jakos sie z tego wyplatalam mowie nie no nie poddam sie rozebralam sie i znow od dolu probuje naciagnac upocilam sie naskakalam prawie pod sufit i nalozylam i co ... ledwo moglam oddech zlapac a gora z tylu mi faldy powychodzily ( te z plecow haha) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i ja musze chyba najpierw 5 kg zrzucic zeby to nosic bo sie nie da w tym oddychac NO ale mimo tego ze ledwo wlazlam w tym pasie po schodach na gore to pobieglam jak dzikus wywloklam z szafy sukienke i sie ubralam tralalal :cool: i podziwialam moja talie gladka haha ale ja glupia jestem no i powiem wam ze gdybym miala odpowiedni rozmiar to pas jest zajebisty a tak musze jeszcze zrzucic zeby to zalozyc i sie nie przekrecic:zawstydzona/y:

hahahaha:-D a też na ten gorset patrzyłam ale od razu spojrzałam, ze cięzko będzie sie go nakładało;-)kupiłam taki co ma Daffi i gacie tez żeby dupsko zmniejszyć;-):-D

hahahaha:-D a też na ten gorset patrzyłam ale od razu spojrzałam, ze cięzko będzie sie go nakładało;-)kupiłam taki co ma Daffi i gacie tez żeby dupsko zmniejszyć;-):-D
Ehh no to nie byl najlepszy zakup ale chcialam takie cos pod sukienke np na wesele i tak na codzien zeby mnie nie grzalo dodatkowo a tu taka lipa wyszla ale moze za 2 tyg juz go dsam rade ubrac hihi:)

Jestem,
żyję,
nie jest źle :-)
Rano myślałam, że Stasiek kolejną infekcję rozkręca, ale walczę dzielnie i chyba pokonam to paskudztwo. Franek nie gorączkuje już od wczorajszego wieczora.

Aśka, po raz trzeci głosik dla Fifola, ma już 43 :-)

reklama
Do góry