reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczyny !!!
I bylismy dzis u lekarza no i anemia sie poprawila ale dalej jest wiec dalej zelazo-hemofer i folik bedziemy brac...
Zmniejszylismy co drugi dzien witaminke D bo misiowi szybko zarasta ciemiaczko ... (hmm niewiem czemu sie zmniejsza) w takich wypadkach ....
a jesli chodzi o zaparcia i ulewanie to (notabene wczoraj ulal z brazowawa wydzielina jakas i myslalam ze to krew )
pwoedziala pediatra ze jesli dobrze przybiera na wadze to wszystko ok ( a przybiera ladnie bo skonczony 2 m i 6190g ) :-) ale dla pewnosci dala nam skierowanie do gastrologa i musimy zrobic usg brzuszka zeby wykluczyc wszystko ... i spokojnym byc...
TRZYMAJCIE KCIUKI zeby wszystko bylo ok...

biedactwo nasze kochane! kurcze taki maluszek a sie meczy... mam nadzieje ze bedzie ok i na usg nic nie wyjdzi eniepozadanego! a twoj maluszek ladnie wazy!!! sporo Ci je???
to julka wielka sie urodzila ale spadla o 390g przy wypisie i teraz ma 5740! a je jak smok!

reklama
biedactwo nasze kochane! kurcze taki maluszek a sie meczy... mam nadzieje ze bedzie ok i na usg nic nie wyjdzi eniepozadanego! a twoj maluszek ladnie wazy!!! sporo Ci je???
to julka wielka sie urodzila ale spadla o 390g przy wypisie i teraz ma 5740! a je jak smok!

Je 120 ml ,,,, ciagle zje o 22 potem az o 4 w nocy potem o 8 potem kolo 11 potem 15 ,18 .... czyli 6 karmien to chyba nie duzo zadko kiedy dojada a jak dojada to z 10 ml góra 20 ale to zadko miedzy czasie herbatki pije ... przepajam go troche ... pije herbatke ulatwiajace trawienie...
a moj przy wypisie urodzeniowa 3630 g a przy wypisie 3830 g :-D bo powiedzieli ze nie wypuszcza ze szpitala jak bedzie waga spadala heeh

Je 120 ml ,,,, ciagle zje o 22 potem az o 4 w nocy potem o 8 potem kolo 11 potem 15 ,18 .... czyli 6 karmien to chyba nie duzo zadko kiedy dojada a jak dojada to z 10 ml góra 20 ale to zadko miedzy czasie herbatki pije ... przepajam go troche ... pije herbatke ulatwiajace trawienie...
a moj przy wypisie urodzeniowa 3630 g a przy wypisie 3830 g :-D bo powiedzieli ze nie wypuszcza ze szpitala jak bedzie waga spadala heeh

no u mnie karmieni nocne odpada bo miska w nocy nie wstaje na jedzenie spi cale nocki!

Aga jak ta Zmierzch dolaczysz do naszego fanclubu tylko pamietaj ze Edward jest moj haha?;)

Pamiętam:-):-);-)
NO to fajnie ze jest poprawa chociaz w samopoczuciu;-)zdrowka zycze;-)

CHARIE az ci zazdroszcze:tak:u nas narazie nie ma zadnych zmian:no:

MOJ SYNUS MA JUZ 2 MIESIACE:-)

Gratulacje:-D
Zawsze tak piszą ale skoro doktorka zaleciła to można:tak: Ja Antkowi tez zaczęłam podawać od 4 m-ca:tak: a był na samym cycu.

Kurcze jeszcze miesiąc i pewnie nowy wątek się przyda o posiłkach da naszych szkrabów;-)

Ja też Hani wprowadzałam nowe produkty od 4 miesiąca choć była na cycu:tak:
moge sie pochwalić moge? :-D
20 marca bierzemy Ślub :-D NARESZCIE!!

Gratulacje
skomentowałam;-)

ja pitole!!! Ale u nas tez asakryczne przyszły rachunki z aprąd- wyrównawcze.

Dlatego my zmieniliśmy taryfę i sami dzwonimy co miesiąc z odczytem i co miesiąc płacimy:tak:
I kurde już doszliśmy do 300 zł na miesiąc za prąd:szok:
A ogrzewanie mamy centralne:szok:

Martuś na smykach osiagnelam magiczne 204 pkt:-)
Yeeeaaa wiedzialam ze osiagne swoje tak sie zawzielam!!!!!!!!

reklama
Poltora godzinki juz szymka usypiam i ciagle sie przebudza i ryk straszny on jest ciezki ostatnio do usypiania w dzien luzik bo go nie usypiam jak chce to sam zasypia ale wieczorem to juz musze go uspic bo by buszowal do polnocy i minimum godzinka schodzi nie chce spac buntuje sie i ryk straszny no ale coz wyrosnie chyba z tego:)

Do góry