reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

NO ja to musze przeliczyc wlasnie bo moze w rocznym rozliczeniu to i wyjdzie taniej bo jak tu mieszkam to caly czas dostawalam rachunek za 2 miesiace 80 zl a tu 700 prawie niby jak sie podzieli pozniej przez mies to pewnie wyjdzie normalnie albo i taniej ni z centralne ale jak czlowiek placi 80 zl to sie cieszy a potem przyjdzie taka bomba i musisz placic:)

reklama
ja spiewam malemu jezowskiej laleczka z saskiej porcelany !:-D:-D:-D tez lubie :-D
ja slucham przewaznie wieczorami zapuszczam malemu jak do kapania sie szykujemy i tak leci az zasnie na noc :-Don tez to lubi - ciekawe czy moj Jarek to dzisiaj zdzierży ahahahahah

Hehehe u mnie kolekcja spora:tak: Antka kolekcja:tak: ale to on głownie śpiewa:-D

Ostatnia edycja:
ja spiewam malemu jezowskiej laleczka z saskiej porcelany !:-D:-D:-D tez lubie :-D
ja slucham przewaznie wieczorami zapuszczam malemu jak do kapania sie szykujemy i tak leci az zasnie na noc :-Don tez to lubi - ciekawe czy moj Jarek to dzisiaj zdzierży ahahahahah
NO wlasnie ciekawe co nasze chlopy na to niech spiewaja a co;) Ja tak w ciagu dnia jak tv zgasze to raz moja muze puszczam a raz szymka niech ma:)

no rewelacja... ja 30 nossilam tuz przed ciaza i na poczatku ciazy jakos do 5 m-ca... a teraz?? chyba 34 bede musiala miec! a o 28 to ja zapomnialam chyba rok albo 2 lata temu ostatnio takie wcisnelam.. bylam w stanie nawet wcisnac sie w krotkie spodenki jeansowe 26 a teraz???? chyba 46 ahahha

Ja przed ciaza nosilam 26 :zawstydzona/y: teraz tez moge o takim rozmiarze zapomiec i leza te spodnie w garderobie i tak mi ich zal !

sa jeszcze 4!!!
ja normalnie dzis wszystkich zmolestuje!!!!!!!!
osiagne dzis te magiczne 200pkt!!!

Asia a jak tam u Ciebie??? mi juz zostalo tylko 44 pkt!!!!!!!!:-D

A ja sie zawiesilam na 18 punktach !:szok: dzisiaj wogole nie wchodzilam na smyki !
Jarek jak przyjedzie dziecko oddaje i nabijam !:-D chyba ze fochem trzasnie ze on na weekend przyjezdza a ja na kompie to mu ulegne bo nie bzyknie mnie jeszcze hahahahahaha :-D:-D

NO wlasnie ciekawe co nasze chlopy na to niech spiewaja a co;) Ja tak w ciagu dnia jak tv zgasze to raz moja muze puszczam a raz szymka niech ma:)

mój śpiewa :tak: pościągał sam sobie na iphona dzieciece przeboje i daje czadu prawie codziennie...tyle mam śmiechu z niego, bo chlopina za nic słuchu i głosu nie ma,ale Gabrysia zadowolona:tak::-):-D

Wiecie co?
Miałam dzisiaj ambitne plany aby powystawiac ciuhcy Patryka za male na allegro ! :-D
I co ? Powyciagalam wczoraj stoi to tylko w reklamowach a ja zebym chociaz jedno foto trzasnela !:-D
Chyba je schowam spowrotem do szafy!:-D

Moje dziecko spalo od 12 !:tak: Wlansie sie budzi i niewiem czy zansie czy juz do jedzenia wstaje ! czekam bo jeszcze zamulony !

reklama
Do góry